Now Reading:
BOLESNO! Profesor u elitnoj zagrebačkoj gimnaziji simulirao ejakulaciju izgovarajući ime bivšeg američkog predsjednika
Full Article 2 minutes read

BOLESNO! Profesor u elitnoj zagrebačkoj gimnaziji simulirao ejakulaciju izgovarajući ime bivšeg američkog predsjednika

Začepim, onda držim čepom… Gore… Dolje će postati vruće… Shake it, baby (protresi, dušo)… I’m shaking, sir…Oh, oh…C’mon baby…I’m Bill Clinton (Ja sam Bill Clinton)… Oh, Monica, Monica… – čuje se to na snimci koja je stigla u redakciju portala 24sata na kojoj se vidi profesor kemije za vrijeme izvođenja eksperimenta u učionici jedne zagrebačke elitne gimnazije.

Na snimci se može vidjeti, ali i čuti, kako profesor simulira ejakulaciju dok proizvodi neartikulirane zvukove. Pritom izgovara ime bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i Monice, očito aludirajući na njegovu seksualnu aferu s Monicom Lewinski, pišu 24sata.

Kako su za 24sata rekli učenici gimnazije, snimka već neko vrijeme kola društvenim mrežama.

Cijela škola zna za nju, nadam se da se ništa neće dogoditi onima koji su snimali, jer nam to zabranjuju, ali mislim da se ovo moralo snimiti – rekao je jedan od učenika.

U školi pak kažu kako nisu znali za ovu snimku, a nakon što su je pogledali tvrde kako će reagirati.

-Do sad nisam bio upoznat s ovom snimkom. Škola i ja ćemo provesti internu istragu kako bi utvrdili okolnosti u kojima se to dogodilo, kada i gdje. Osobno ovo smatram neprimjerenim, a nakon utvrđivanja okolnosti na primjeren način ćemo kao škola reagirati – rekao nam je za 24sata ravnatelj te gimnazije.

Video pogledajte ovdje.

Foto: screenshot 24sata.hr
www.sjever.hr / 24sata.hr
29.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.