Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search

Vijesti > Lifestyle

Miss Varaždinske županije stiže na 28. Međunarodni festival čipke u Lepoglavi

ExclusiveMiss Varaždinske županije stiže na 28. Međunarodni festival čipke u Lepoglavi

Izbor Miss Hrvatske, osim što slavi fizičku ljepotu i eleganciju, često naglašava i nacionalni identitet te kulturnu baštinu. Izbor Miss Varaždinske županije, koji se u nedjelju održava u Lepoglavi, u 19 sati u centralnom šatoru gradskog parka Lepoglava u Ulici hrvatskih pavlina, Izbor je dio 28.Međunarodnog festivala čipke, najstarije i najveće manifestacije u Lepoglavi, te prilika za promociju lokalnih ljepota i kulturne baštine, uključujući lepoglavsku čipku.

Dobra fotografija zlata vrijedi: Zašto je kvalitetna fotografija ključna u medijskom prostoru

ExclusiveDobra fotografija zlata vrijedi: Zašto je kvalitetna fotografija ključna u medijskom prostoru

U današnjem digitalnom dobu, fotografija u medijima ima ključnu ulogu u oblikovanju percepcije javnosti. Kvalitetna fotografija nije samo dodatak tekstu, već esencijalni element koji prenosi poruku, potiče emocije i privlači pažnju čitatelja. U okruženju u kojem se informacije brzo šire, vizualni sadržaj postaje jedan od najvažnijih alata za uspješno komuniciranje s publikom.

Kamo za vikend? Evo što nudi sjever Hrvatske

ExclusiveKamo za vikend? Evo što nudi sjever Hrvatske

Sjever Hrvatske ovog vikenda postaje pravo središte kulturnih, sportskih i zabavnih događanja. Od planinarskih pohoda, rally utrka i gljivarskih avantura u Krapinsko-zagorskoj županiji, preko glazbenih festivala i kazališnih predstava u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji, pa sve do gurmanskih natjecanja u Zagrebačkoj županiji.

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?