Now Reading:
Tražite posao? Evo koja su slobodna radna na sjeveru Hrvatske
Full Article 9 minutes read

Tražite posao? Evo koja su slobodna radna na sjeveru Hrvatske

U procesu ste traženja posla ili možda samo želite promijeniti svoju karijeru i pronaći svoj idealan posao te okušati se u novim poslovnim prilikama – odlično jer evo koji novih 10 poslovnih prilika se nalazi u tri županije: Krapinsko-zagorskoj, Varaždinskoj i Međimurskoj.

Krapinsko-zagorska županija

MD konstrukcije d.o.o. traži Montera metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu diljem Hrvatske. Posao uključuje montažu metalnih konstrukcija i pokrova, s početnom neto plaćom od 1750 eura. Osim toga, nudi se osiguran prijevoz, topli obrok, troškovi smještaja te razni bonusi poput Božićnice, uskrsnice i regresa do 600 eura godišnje. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) za područje Zagreba i okolnih županija. Nudi se stimulativna primanja, stalni radni odnos, mogućnosti razvoja karijere u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo te mobilni telefon i laptop. Prijavite se putem linka do 23.7.2024.

VUČNA SLUŽBA POSILOVIĆ traži Vozača/icu vučne službe za rad u Pregradi, Krapinsko-zagorska županija. Nudi se zaposlenje na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme i prijevoz u cijelosti. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Jakovina-Prom d.o.o. traži Djelatnika za izradu i montažu ALU i PVC stolarije (m/ž) u Ključu Brdovečkom. Posao uključuje pomoćne radove u proizvodnji i montaži, s početnom plaćom od 1.300€ do 1.600€ neto. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, 7-15h. Potrebno je osnovno poznavanje rada s alatom i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 4.7.2024.

Atena – Smart Care, s.r.o. traži Medicinske sestre/Njegovatelje (m/ž) za rad u Austriji, u mjestu Oberloisdorf. Posao obuhvaća skrb o muškarcu koji ima starosne poteškoće i koristi rolator. Početna plaća iznosi 80 € po danu za 21 dan rada, uz dodatnu naknadu od 21 € za prijevoz dnevno. Smještaj je osiguran u kući s posebnom sobom, a internet je također dostupan. Prijavite se putem linka do 5.7.2024.

Lidija Čevra traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje telefonsku prodaju i korisničku podršku. Satnica je 10 eura, radno vrijeme fleksibilno, bez rada vikendom. Potrebno je odlično znanje njemačkog, iskustvo u prodaji, vlastito računalo i stabilna internetska veza. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Jakovina-Prom d.o.o. traži Djelatnika za izradu i montažu ALU i PVC stolarije (m/ž) za rad u Ključu Brdovečkom. Posao uključuje pomoćne radove u proizvodnji i montaži aluminijske i PVC stolarije, s radnim vremenom od ponedjeljka do petka, 7-15 sati. Nudi se stalni radni odnos s probnim rokom od 3 mjeseca i plaća od 1.300 do 1.600 € neto, ovisno o iskustvu, uz regres, božićnicu, uskrsnicu i bonuse. Prijavite se putem linka do 4.7.2024.

Keramix d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad u Krapini. Posao uključuje preuzimanje robe, utovar i istovar, s punim radnim vremenom. Nudi se stalni radni odnos, mogućnost smještaja, plaćen prijevoz, bonusi i ugodna radna atmosfera. Za ovu poziciju nije potrebno radno iskustvo, a dovoljno je imati završenu osnovnu školu. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Međimurska županija

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad u više gradova Hrvatske, uključujući Rijeku, Umag, Osijek i Zagreb. Ponuđeni su stimulativna primanja, bonusi, dodatne edukacije i usavršavanja, te rad na duži period. Kandidati trebaju imati vozačku dozvolu B kategorije, napredno poznavanje rada na računalu i sposobnost rada na visini. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Lidija Čevra traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za poslovnu komunikaciju vezanu za prodaju i korisničku podršku. Poslodavac traži samostalne stručne suradnike s vlastitim računalom, slušalicama i kvalitetnom internet vezom. Ponuđena satnica iznosi 10 eura. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Electus DGS d.o. traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad u različitim gradovima poput Rijeke, Zagreba, Splita i drugih diljem Hrvatske. Ponuđene su pogodnosti poput službenog mobitela, laptopa i tableta, bonuse na plaću te mogućnost razvoja karijere. Kandidati trebaju imati SSS, vozačku dozvolu B kategorije i sposobnost rada na visini. Prijavite se putem linka do 13.7.2024.

KTC d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Čakovcu ili u Murskom Središću. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog napredovanja, podršku kolega te redovita radna primanja. Prijave su otvorene putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojara za građevinski stroj – kombinirku (m/ž) za poslove iskopa, zatrpavanja, utovara, istovara i slično. Posao se odvija samo u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, a plaća se smještaj ako kandidat nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

PRIMA NAMJEŠTAJ traži Prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Čakovcu. Posao uključuje komunikaciju s kupcima, prezentaciju proizvoda i izradu ponuda. Potrebno je radno iskustvo, pozitivan stav i vozačka dozvola (B kategorija). Nude se mentoriranje, edukacije i razni beneficiji. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

INPIRIO d.o.o. Bravara-Zavarivača (m/ž) za rad u Donjem Kraljevcu, Međimurska županija. Ponuđeni su zajednički smještaj, prijevoz, topli obrok, mogućnost napredovanja i usavršavanja, te iznadprosječna primanja. Kandidati trebaju imati srednju školu i najmanje 3 godine radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Varaždinska županija

SAN BOX d.o.o. traži Vozača C ili C/E kategorije (m/ž) za rad diljem Hrvatske. Nudi se stalni radni odnos s probnim radom, redovita primanja, dnevnice, putni troškovi, topli obrok i božićnica. Potrebna je vozačka dozvola C ili C/E kategorije, KOD 95, poželjna digitalna kartica te najmanje 2 godine iskustva. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za više lokacija u Kontinentalnoj Hrvatskoj. Posao uključuje izlaganje robe, rad na blagajni i skrb o kvaliteti proizvoda. Potrebna je razina obrazovanja SSS i poželjno radno iskustvo u trgovini. Nude se organizirane obuke, mogućnost napredovanja i brojne dodatne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

Deltron d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Splitu, Zagrebu i Varaždinu. Nudi se sigurno radno mjesto, nagrade za poslovne uspjehe, dodatno zdravstveno osiguranje i klizno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača biciklizma (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje savjetovanje kupaca, prodaju, sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa te redovita dodatna osposobljavanja. Hervis nudi dinamično i fleksibilno radno okruženje, redovitu isplatu plaća i doprinosa te mogućnost dodatnog bonusa do 200 EUR mjesečno. Prijavite se putem linka do 3.7.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž). Nude početnu neto plaću od oko 1050 € s dodacima, godišnje prigodne nagrade od 560 € neto, te jubilarne nagrade i redovna povećanja plaće. Prethodno iskustvo nije potrebno, a mogućnost napredovanja postoji već nakon 4 mjeseca rada. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž) za rad u Novom Marofu. Tražene osobine uključuju proaktivnost, prilagodljivost i otvorenost za učenje. Ponuđeno je zaposlenje na neodređeno vrijeme uz stimulativna primanja i razne dodatne beneficije, te rad u izazovnom i dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Radio Sjeverni.FM traži Radijskog tehničara (m/ž) za Ivanec. Posao uključuje rad na računalu, produkciju, i pripremu emisija. Potrebna je srednja stručna sprema, napredno znanje rada na računalu, i vozačka dozvola B kategorije. Nude se stalni radni odnos uz mogućnost stručnog osposobljavanja i honorarnog angažmana, uz dodatne bonuse za dobre rezultate. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

General Electric Hrvatska d.o.o. traži dva Bravara (m/ž) za rad u Karlovcu. Potrebno je radno iskustvo od minimalno jedne godine i srednja škola (3 ili 4 godine). Posao je na puno radno vrijeme, na neodređeno vrijeme. Radnicima se osigurava prijevoz u cijelosti. Prijavite se putem linka do 12.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

foto:ilustracija

sjever.hr /posao.hr 29.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.