Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search

Vijesti > Politika

Val nezadovoljstva unutar Domovinskog pokreta zahvatio sjever Hrvatske: Tri županijske organizacije napustile stranku

ExclusiveVal nezadovoljstva unutar Domovinskog pokreta zahvatio sjever Hrvatske: Tri županijske organizacije napustile stranku

Nakon događaja u Osječko-baranjskoj županiji, Osijeku i Slatini, osipanje članova Domovinskog pokreta nastavlja se i na sjeveru Hrvatske. Bivši član predsjedništva stranke Davor Dretar objavio je da su tri županijske organizacije – Krapinsko-zagorska, Varaždinska i Međimurska – odlučile napustiti stranku zbog, kako je rekao, zapostavljanja članova tijekom unutarstranačkih izbora.

Kešer: Pobijedit ću Dončića u njegovom dvorištu. Dončić je jednako Grbin!!!

ExclusiveKešer: Pobijedit ću Dončića u njegovom dvorištu. Dončić je jednako Grbin!!!

Kandidat za predsjednika SDP-a na predstojećim unutarstranačkim izborima, načelnik Općine Kalnik Mladen Kešer, očekuje pobjede u Varaždinskoj, Međimurskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji, odnosno među članovima stranke u tim županijama. Izjavio je to u srijedu na konferenciji za novinare u Varaždinu, a svoj optimizam gradi na mišljenju da ga u tim županijama članovi stranke jako dobro poznaju kao velikog radnika koji je veći dio svog vremena na terenu.

Lukačićeva inicijativa za okupljanje liberalno-centrističkih stranaka u snažan politički blok

ExclusiveLukačićeva inicijativa za okupljanje liberalno-centrističkih stranaka u snažan politički blok

Krunoslav Lukačić, predsjednik Županijske organizacije HNS-a u Varaždinskoj županiji, pokrenuo je inicijativu okupljanja liberalno-centrističkih stranaka u snažan politički blok za nadolazeće lokalne izbore. Osobno predlaže da taj blok istupi s jedinstvenim kandidatom za župana Varaždinske županije, kojeg bi on sam predvodio, oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u javnom sektoru i lokalnoj politici.
/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?