Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

Službeno otvoren Mali ulični festival! Očekuje nas velika doza smijeha, iznenađenja i veselja!

Autor: Nikolina Pofuk Bajz
Službeno otvoren Mali ulični festival! Očekuje nas velika doza smijeha, iznenađenja i veselja!

Stubičke Toplice ponovno pričaju jednu lijepu priču - službeno je otvoren Mali ulični festival koji će se šestu godinu za redom održati od petka do nedjelje i donijeti neočekivanu dozu smijeha, iznenađenja i veselja.

Posjetitelje i ove godine očekuju atraktivni koncerti, ulični zabavljači, kazališne predstave, izuzetno bogata ugostiteljska ponuda, ponuda OPG-ova, razne radionice, kino na otvorenom, lunapark i bogat program za naše najmlađe.

Stubički načelnik Josip Beljak zadovoljan je Festivalom i svim popratnim sadržajima.

- Možemo danas biti sretni što smo ovdje, što smo Festival digli na razinu da o njemu svi bruje, svi pričaju, da se jedva čeka početak. Ne samo danas, već mjesecima, budući da smo stvarno u šest godina izradili jednu priču koja je postala za Stubičke Toplice događaj godine, a mogu reći i šire - rekao je načelnik Beljak istaknuvši kako je ove godine priređen zbilja bogati program.

- Nikad više sadržaja, nikad bogatiji program. Stvarno smo ove godine proširili neke stvari za koje smo bili možda malo "tanki" prošle godine - rekao je načelnik istaknuvši kako su priređene dječje predstave, mnoštvo radionica i koncerata, dobre zabave i dobre glazbe.

- Tu je i bogata ponuda jela i pića naših ugostitelja i naših udruga. Mnoštvo drugih sadržaja na našim štandovima, od naših obrtnika, što stubičkih, što iz okolnih mjesta. Savršena prilika za kompletnu obitelj da dođu u Stubičke Toplice ova tri dana, da se prekrasno provedu. Mislim da nema razloga da ne dođete kod nas ovdje u Stubake, i kao što bi rekao jedan prijatelj, "Nema da vas nema" – pozvao je načelnik Beljak.

Zaštitno lice festivala i ove je godine Adam Končić u ulozi Gospona Stubaka, čelnog čovjeka ove popularne manifestacije koja u tri dana donosi pregršt sadržaja.

Večeras će nastupiti Rajko Suhodolčan i Kvartet Gubec, a tu je i stand up nastup Vlatka Štampara, te nakon toga koncert Teške industrije u centru mjesta.

U subotu će u Parku Maksimilijana Vrhovca nastupiti Ivana Kindl, te Moruzgva teatar s predstavom “Prekid preko veze“, a kasnije u centru mjesta nastupa popularni Giuliano.

sjever.hr

07.06.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?