Now Reading:
Jedna ad najaktivnijih zastupnica Andreja Marić nastavlja s redovnim druženjima i predstavljanjem izbornog programa SDP-a
Full Article 2 minutes read

Jedna ad najaktivnijih zastupnica Andreja Marić nastavlja s redovnim druženjima i predstavljanjem izbornog programa SDP-a

Dosadašnja saborska zastupnica Andreja Marić nastavlja s redovnim druženjima i razgovorom s građanima, predstavljajući dosadašnji rad i izborni program SDP-a.

Politike i program SDP-a odnose se na sva područja važna za naše građane, a poseban naglasak stavljaju na dostupnije i uređenije zdravstvo, dostojanstvene mirovine, bolje plaćene poslove u Hrvatskoj, rješavanje stambenog pitanja, besplatne vrtiće i veći dječji doplatak.

Doktorica Marić jedna je od najaktivnijih zastupnica u dosadašnjem sazivu Sabora, ujedno i kandidatkinja na izborima za novi saziv Sabora- 3.izborna jedinica, lista 15, kandidatkinja broj 9.

Tijekom rada Sabora i saborskih odbora aktivno se pripremala za brojne rasprave, razgovarala s građanima i stručnjacima, zastupala njihove ideje, upite i prijedloge, trudila se pronaći rješenja za njihove probleme, a njenim angažmanom donesena su i neka zakonska rješenja bitna za svakodnevni život građana.

Kad god nema saborskih zasjedanja, radi u Županijskoj bolnici Čakovec, kao spec.interne medicine i subspec.endokrinologije i dijabetologije. U zdravstvu je zaposlena preko 25 godina.

Zajedno s kolegicama i kolegama družila se s građanima na štandu u Prelogu, u subotu u Čakovcu, posjetila je prethodnih dana Belicu, Ivanovec, Mursko Središće, Kotoribu (gdje je održala javnozdravstveno predavanje na temu „Bolesti štitnjače i osteoporoza“ ), popodne slijedi posjeta Zagorju i Varaždinu.

Priprema i predavanje za sve zainteresirane u ponedjeljak 15. travnja u 18 sati, na MESAP-u u Nedelišću, na temu „Najčešće bolesti u endokrinološkoj ordinaciji. Pitajte doktoricu sve što Vas zanima“.

Dođite i pridružite se, a na izborima 17. travnja dajte svoj glas doktorici Marić, u 3.izbornoj jedinici, lista 15, kandidatkinja broj 9. Kao i do sada, nastavlja raditi marljivo i predano, s puno energije i entuzijazma.

sjever.hr

13.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.