Now Reading:
FOTO Nekadašnje veliko okupljalište i ponos Varaždinaca danas je “kup betona”: pogledajte kako je VA-MA izgledala nekad, a kako izgleda sada
Full Article 2 minutes read

FOTO Nekadašnje veliko okupljalište i ponos Varaždinaca danas je “kup betona”: pogledajte kako je VA-MA izgledala nekad, a kako izgleda sada

Svojedobno najmodernija i najljepša robna kuća u Varaždinu, poznata VA-MA, nekad je bila ponos i veliko okupljalište Varaždinaca.

Tijekom 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća ondje je bio restoran, trgovine, bar i terasa gdje su se odvijali koncerti, plesnjaki i još puno toga, a danas je to, kako kažu Varaždinci, „kup betona”.

Građani se sa sjetom prisjećaju lijepih vremena i trenutaka provedenih ondje – zabave, druženja, ali i rada u spomenutoj zgradi.

– „Najljepša, najmodernija, a usudim se reći skoro pa i najveća robna kuća u ono vrijeme. Bilo je prekrasno raditi u njoj, a da ne spominjem harmoniju i kolegijalnost djelatnika.” „Tamo sam si dolje kupila album od Nirvane na prizemlju. Svakodnevni prolaz kad se išlo iz škole… Pa malo čokoladica u Krašu i na treći izlaz van”, „Restoran brze prehrane, s ove strane restoran, živa muzika, bar, terasa, koncerti, plesnjaki i još puno svega, a danas kup betona za otpelati, nažalost” – samo su neki od komentara Varaždinaca na društvenim mrežama.

Od svojih najboljih vremena do danas VA-MA je mijenjala vlasnika i trenutno se na zgradi izvode građevinski radovi, pa ona izgleda neprepoznatljivo u odnosu na nekad.

Pogledajte kako je VA-MA izgledala nekad, a kako izgleda danas.

foto: Facebook/sjever.hr
sjever.hr
15.02.2024.

Input your search keywords and press Enter.