Now Reading:
U Gradu Ludbregu odlučili: ovo će biti dani javnih manifestacija i sajamski dani do kraja ove godine
Full Article 2 minutes read

U Gradu Ludbregu odlučili: ovo će biti dani javnih manifestacija i sajamski dani do kraja ove godine

U svrhu promidžbeno-turističkih aktivnosti i povećanja obujma turističke ponude, Grad Ludbreg i Turistička zajednica područja Centar svijeta provode različite aktivnosti na proširenju kulturno-turističke ponude.

Tako se sve nedjelje u razdoblju od 1. svibnja 2024. do 31. prosinca 2024. godine proglašavaju danima javnih manifestacija i sajamskim danima na području Grada Ludbrega. Pojedine aktivnosti i programi odvijati će se i u dane praznika ili neradnih dana te se, pored nedjelja, u toku godine danima javnih manifestacija i sajamskim danima proglašavaju i ti dani; 30. svibnja – Dan državnosti i Tijelovo – četvrtak, 22. lipnja – Dan antifašističke borbe – subota, 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja – ponedjeljak, 15. kolovoza – Velika Gospa – četvrtak, 1. studenoga – Dan svih svetih – petak, 18. studenoga – Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje – ponedjeljak i 26. prosinca– Sveti Stjepan – četvrtak.

Prigodna prodaja na kioscima, štandovima i slično, kao sastavni dio javnih i sajamskih manifestacija može započeti najranije u 6 sati i završiti najkasnije do 22 sata, a u dane manifestacije „Ludbreška Sveta Nedjelja“ može započeti najranije u 6 sati i završiti najkasnije do 24 sata.

sjever.hr/ludbreske-novine.com
03.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.