Uvjeti i pravila korištenja

Portal Sjever.hr nastao je u želji da se na tržištu pojavi kvalitetan dnevni informativni portal. Portal Sjever.hr ponudit će kvalitetne, raznovrsne i aktualne informacije s područja središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Suglasni ste da korištenjem bilo kojeg dijela portala Sjever.hr, tvrtke LALS MEDIA d.o.o. za marketing i usluge prihvaćate ove uvjete i pravila korištenja. Dužnost je svakog korisnika da redovito čita uvjete i pravila korištenja, a smatra se da je korisnik opetovanim korištenjem portala Sjever.hr ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznat s ovim uvjetima i pravilima korištenja, te da ih je u cijelosti razumio. Niti jedan dio portala Sjever.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje bilo kakvih nezakonitosti.

 

PORTAL SJEVER.HR

Tvrtka LALS MEDIA d.o.o. za marketing i usluge” posjetiteljima s poštenim namjerama osigurava korištenje sadržaja portala Sjever.hr. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala Sjever.hr ukoliko ne krše uvjete i pravila korištenja. Portal Sjever.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kojeg kreiraju posjetitelji, te linkova na vanjske stranice. Portal Sjever.hr sadržaje objavljuje s poštenim namjerama. Sve sadržaje portala Aktualno.hr koristite na vlastitu odgovornost i Sjever.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup portalu Sjever.hr i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je drugačije naznačeno.

 

AUTORSKA PRAVA

Sjever.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sjever.hr, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Sjever.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah ukoliko se eventualno ustanovi istinitost sadržaja žalbe.

 

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Sjever.hr sadržava linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala. Sjever.hr linkove objavljuje u poštenoj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sjever.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Sjever.hr se obavezuje da će u poštenoj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Sjever.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internetskom provideru) ili podatke unesene prilikom registracije. Ove podatke Sjever.hr koristi kako bi imao informacije o profilu korisnika, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje i koristi. Temeljem tih podataka dobivaju se podaci o interesnim područjima i traženim sadržajima. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznate svjetske internetske stranice poput Googlea, Yahoo-a itd. Sjever.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput imena i prezimena te e-mail adrese, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Sjever.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala Sjever.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na portal Sjever.hr korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i zaporku. Sjever.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji se njime služi. Sjever.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala. Sjever.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila. Korisnik je dužan odmah prijaviti portalu Sjever.hr neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa. Sjever.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkih računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

 

DRUGI KOMUNIKACIJSKI SERVISI

Obavezujete se da nećete:

koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja
maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa
objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
uploadati ili širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima
uploadati fileove koji sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu
lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika
sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s portalom Sjever.hr
kršiti bilo koji važeći zakon

 

Sjever.hr nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima. Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno u poštenoj namjeri, a Sjever.hr ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

 

PORUKE PORTALA SJEVER.HR I SPONZORA

Sjever.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti portala Sjever.hr i sponzora.

 

MODIFICIRANJE I PROMJENE UVJETA I PRAVILA

Sjever.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira uvjete i pravila. O važnim promjenama i dopunama Sjever.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu Sjever.hr smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

 

Input your search keywords and press Enter.