Now Reading:
Kvalifikacije održane u Čakovcu: MEV traži svoju šansu za UniSport futsal ligu u dodatnim kvalifikacijama
Full Article 2 minutes read

Kvalifikacije održane u Čakovcu: MEV traži svoju šansu za UniSport futsal ligu u dodatnim kvalifikacijama

U srijedu, 8. studenoga 2023. godine, u dvorani Graditeljske škole Čakovec održane su UniSport futsal kvalifikacije za regiju sjever.

U Čakovcu su se okupile ekipe Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Sveučilišta Sjever i Veleučilišta Ivanić-Grad. Nakon tehničkog sastanka, fotografiranja i zagrijavanja, momčadi su se borile kako bi se kvalificirale u UniSport futsal ligu, istaknuto natjecanje nacionalnog sveučilišnog sportskog sustava.

U prvoj utakmici Sveučilište Sjever bilo je bolje od Međimurskog veleučilišta s rezultatom 7:4, dok su u drugoj utakmici snage odmjerile ekipe Veleučilišta Ivanić-Grad i Sveučilišta Sjever, pri čemu je Sveučilište ponovo odnijelo pobjedu, i to s rezultatom 4:0. Posljednji jučerašnji ogled između momčadi MEV-a i Veleučilišta Ivanić-Grad završio je s rezultatom 10:5.

Prvo mjesto tako je zauzelo Sveučilište Sjever, drugo ekipa MEV-a, a treće je pripalo ekipi Veleučilišta Ivanić-Grad, što je Sjever plasiralo u završnicu Futsal natjecanja, dok je MEV s jednom pobjedom i jednim porazom izborio dodatne kvalifikacije.

Podsjetimo, riječ je o najprestižnijem natjecanju nacionalnog sveučilišnog sportskog sustava i, kako je rekao dekan MEV-a dr. sc. Igor Klopotan, to je odlična prilika za studente da se istaknu u sportu, rekreiraju, opuste i pokažu natjecateljski duh.

sjever.hr/mlpetrinjak
09.11.2023.

Input your search keywords and press Enter.