Now Reading:
Dijelovi Zagreba uskoro opet bez tople vode: donosimo sve informacije
Full Article 1 minutes read

Dijelovi Zagreba uskoro opet bez tople vode: donosimo sve informacije

Zbog velikog opsega i kompleksnosti radova na revitalizaciji vrelovodne mreže, obustava isporuke tople vode krajnjim kupcima u naseljima Utrine, Travno, Jakuševec, Dugave i Sloboština, koja je počela 14. lipnja 2023. završit će do 5. srpnja ove godine, priopćili su iz HEP-Toplinarstva:

Tijekom srpnja slijedi nova obustava za navedena naselja, koja će započeti 19. srpnja 2023. i trajati do 9. kolovoza 2023., čime će završiti kompletna rekonstrukcija magistralnog vrelovoda putem kojeg se toplinskom energijom opskrbljuju ova novozagrebačka naselja.

HEP-Toplinarstvo u sklopu projekta „Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba“ provodi radove zamjene dotrajalih vrelovoda, koji su zahtjevni i opsežni, jer se provode u gusto naseljenom i prometnom području, a gradilišta se nalaze na lokacijama s podzemnim instalacijama ostalih energetskih i komunalnih poduzeća.

Ukupna vrijednost projekta je više od 92 milijuna eura. Sve informacije o projektu i popis obustava tople vode možete pronaći na web stranici www.vrelovod-zagreb.hr.

HEP-Toplinarstvo krajnje kupce moli za strpljenje i razumijevanje.

foto: arhiva
sjever.hr/hep.hr
04.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.