Now Reading:
Koprivnička Gimnazija svečanom sjednicom proslavila 118. rođendan, čestitke uputio i župan Koren
Full Article 2 minutes read

Koprivnička Gimnazija svečanom sjednicom proslavila 118. rođendan, čestitke uputio i župan Koren

Svečanom akademijom u koprivničkom Domoljubu Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica proslavila je 118. rođendan.

Svečanosti su prisustvovali koprivničko-križevački župan Darko Koren sa zamjenikom Ratimirom Ljubićem i pročelnicom Anom Mušlek, dok je uime Grada proslavi nazočila zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Ksenija Ostriž.

Uvodno se prisutnim uzvanicima obratio ravnatelj škole Vjekoslav Robotić koji je istaknuo da je Gimnazija „Fran Galović“ obrazovni lider u našoj županiji, ali i šire.

Odradili smo brojne aktivnosti kako bi još više promovirali našu školu i učenike koji postižu sjajne rezultate na svim poljima. Škola smo koja ima najveći broj učenika na natjecanjima, drugi smo u državi po uspjesima u sportu, naši učenici uspješno rješavaju državnu maturu i upisuju se na željene fakultete. Sve to ne bi bilo moguće bez velike podrške našeg osnivača Županije koja nas prati u svim potrebama te Grada s kojim gajimo partnerski odnos – poručio je ravnatelj Robotić.

Župan Koren je čestitao na svim uspjesima naglasivši kako koprivnička Gimnazija spada u sam vrh obrazovanja u Hrvatskoj.

Hvala vam na odličnoj suradnji i partnerstvu koje je na najvišoj razini. Veselimo se svim vašim uspjesima i nastojimo osigurati najbolje uvjete kako bi i zadržali prestižni status koji ste postigli. Srednja škola, posebno njen završetak je prijelomni trenutak u životu za mlade koji okreću novu stranicu u životu, želim vam da budete mudri u odabiru nastavka školovanja te da ostvarite svoje ambicije. Sretan vam 118. rođendan uz želju da ostanete na ovom putu izvrsnosti – kazao je župan Koren.

Prigodnim riječima obratila se i zamjenica Ostriž koja je naglasila kako Gimnazija daje izvrsne temelje  za daljnji razvoj.

sjever.hr 10.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.