Now Reading:
Srakarski Topiary park slavi godišnjicu rada – očekuje vas bogat program uz radionice, izložbe, degustacije…
Full Article 2 minutes read

Srakarski Topiary park slavi godišnjicu rada – očekuje vas bogat program uz radionice, izložbe, degustacije…

Za djecu i odrasle Topiary park u Sračincu i udruga Zelena čarolija 16. srpnja 2023. godine od 10 sati organiziraju posebno druženje, kako bi proslavili godišnjicu svojeg rada.

Program proslave započet će u 10.00 sati sa interakcijskom igrom za djecu Skriveno blago Topiary parka.
Kroz igru, djeca će moći više naučiti o prirodi i umjetnosti stvaranja topiara, natjecati se i osvojiti vrijedne nagrade. Igra je prilagođena zasebno za djecu predškolskog i školskog uzrasta, a svi sudionici dobit će prigodne nagrade. Prva tri mjesta u svakoj skupini dobiti će posebne poklone.

Upis na listu natjecatelja biti će simboličnih 1 EUR, a prikupljena sredstva će se uložiti u novi pribor za djecu s posebnim potrebama koji će im omogućiti da lakše pohađaju radionice.

Za sve ljubitelje kulture i tradicije, tu su vezilje udruge Črepičar, udruga Tilia Nova, udruga umirovljenika Sračinec-Svibovec,udruga žena Preslica i udruga Zelena čarolija koje će prirediti prodajnu izložbu svojih radova.

Posjetitelji će tijekom dana moći degustirati tradicijske kolače koje će pripremiti vrijedne žene lokalnih udruga. Na vama je da ponesete sa sobom ležaljke, prostirke, dekice, jelo i piće po vlastitom izboru i uživate u pikniku u hladovini nakon obilaska parka.

Ulaznica za odrasle na taj dan biti će po posebnoj promotivnoj cijeni i iznosit će 4 eura, a za djecu cijena ulaznice će biti 1 euro.

sjever.hr
04.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.