Now Reading:
Župan Željko Kolar nagradio najbolje maturante u Krapinsko-zagorskoj županiji novčanim iznosom i prigodnim poklonima
Full Article 1 minutes read

Župan Željko Kolar nagradio najbolje maturante u Krapinsko-zagorskoj županiji novčanim iznosom i prigodnim poklonima

Krapinsko–zagorska županija već tradicionalno nagrađuje učenike „super odlikaše“ novčanim iznosom od 2 tisuće kuna, odnosno ove godine iznosom od 300 eura te pratećim simboličnim poklonom. Ove je godine župan Željko Kolar, prilikom svečanosti dodjele svjedodžbi, najbolje maturante nagradio u nekoliko zagorskih srednjih škola.

U Srednjoj školi Pregrada najbolji učenici bili su Lea Beber, Marko Halužan, Ivana Smrkulj i Martin Škalički. Sve su razrede prošli s prosjekom 5.0. Istoga dana, u četvrtak 29. lipnja, župan je na dodjeli svjedodžbi u Srednjoj školi Bedekovčina također nagradio najbolje maturante. To su učenica Ana Valentić i učenik Dalibor Vrdelja

U petak 30. lipnja, nagrađene su učenice i učenici iz Gimnazije A. G. Matoša Zabok. Poklone Županije primili su učenik Filip Pondeljak i učenica Dina Janđel, a od učenika iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok učenik Leonardo Vulić.

Istog je dana održana dodjela svjedodžbi u Srednjoj školi Zlatar gdje je odlikašicama iz opće gimnazije poklone podijelila zamjenica župana Jasna Petek. To su Ana Latin i Marija Preis.

foto: Krapinsko-zagorska županija

sjever.hr/www.kzz.hr

03. 07. 2023.

Input your search keywords and press Enter.