Now Reading:
Mažoretkinje iz Budinščine obranile zlato s Državnog na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori!
Full Article 1 minutes read

Mažoretkinje iz Budinščine obranile zlato s Državnog na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori!

Nakon uspješno odrađenog Državnog prvenstva mažoretkinja u Splitu krajem svibnja, Mažoretkinje DND-a Budinščina dobile su priliku predstavljati svoje mjesto i županiju na Europskom prvenstvu mažoretkinja u Tivtu, u Crnoj Gori koje se održalo od 30. lipnja do 2. srpnja.

Europsko prvenstvo mažoretkinja otvoreno je svečanim defileom kroz grad do rive na kojoj su bili predstavljeni timovi. 1. i 2. srpnja u Sportskoj dvorani Župa održavalo se samo natjecanje.

Mažoretkinje DND-a Budinščina natjecale su se u 3 koreografije: solo štap – junior; duo/trio pom pon – seniori; velika formacija mix – seniori. Seniorke su obranile zlato s Državnog prvenstva u kategoriji velika formacija mix – seniori.

Nakon 3 dana provedena u Crnoj Gori, vratile su se u svoju Budinščinu pune dojmova, sretne i zadovoljne.

Djevojke i trenerice svakodnevno ulažu puno truda i vremena kako bi njihov tim iz dana u dan bio kvalitetniji i uspješniji.

Ovom se prilikom zahvaljuju DVD-u Budinščina na prijevozu do Velike Mlake, roditeljima i pratnji na podršci te donatorima koji su doprinijeli njihovom odlasku na Državno, a ujedno i na Europsko prvenstvo mažoretkinja.

foto: arhiva

sjever.hr

03. 07. 2023.

Input your search keywords and press Enter.