Now Reading:
Osnovac objavom zapalio Facebook: ne želi od roditelja žicati džeparac, pa traži sitne poslove – do ljeta želi zaraditi 100 eura
Full Article 2 minutes read

Osnovac objavom zapalio Facebook: ne želi od roditelja žicati džeparac, pa traži sitne poslove – do ljeta želi zaraditi 100 eura

Petnaestogodišnji Lukas Golubić iz zagrebačke Dubrave svojim je oglasom „zapalio” Facebook . Mladić, naime, traži sitne poslove, kako bi nešto zaradio i sam plaćao sladoled, a ne žicao džeparac od roditelja.

Objava kojom je tražio posao preko noći je postala viralna i pokrenula lavinu poziva i poslovnih ponuda na njegovom mobitelu. Kako živi u Dubravi i ide u osnovnu školu, Lukasu je potreban posao u njegovom kvartu, kojeg može obavljati kad mu školske obveze to budu dozvolile, piše Jutarnji list.

-Puno me poslodavaca nazvalo, ali nažalost, ne mogu raditi na drugom kraju grada ili na moru – požalio se Lukas koji ističe da mu je cilj prije ljeta zaraditi 100 eura, pa i ako je potrebno odraditi deset poslova za 10 eura. Želi si sam financirati džeparac za ljetovanje, za kafić s prijateljima i sladoled na plaži, umjesto da žica roditelje.

Lukasovi roditelji čak su ga odgovarali od toga da pronađe posao, ali odgojen da pomaže oko kućanskih poslova i s vještinama naučenima u izviđačima, bio je uporan da samostalno zaradi za džeparac. Kao što je napisao u oglasu, Lukas može odraditi poslove čišćenja, košenja trave, dostavljanja i šetnje pasa.

Lukas kad odraste želi animirati crtane filmove, ali kaže da je biti popularan i viralan dosta čudno.

-Srećom, još me nitko ne zaustavlja na ulici – rekao je Lukas za Jutarnji list.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.