Now Reading:
FOTO Počeo je središnji dio ovogodišnjeg Urbanova, Festival pušipela koji nudi najbolja međimurska vina
Full Article 2 minutes read

FOTO Počeo je središnji dio ovogodišnjeg Urbanova, Festival pušipela koji nudi najbolja međimurska vina

U Društvenom domu u Štrigovi u petak je otvoren središnji dio ovogodišnjeg Urbanova – Festival pušipela koji nudi najbolja vina vinogradara i vinara Međimurja. Iz godine u godinu sve je bolji i sadržajniji, a cilj ove manifestacije je naglasiti kvalitetu svake kapi vina iz međimurskih podruma.

Naime, svake godine sredinom svibnja u Štrigovi se održava ključni međimurski festival vina – Urbanovo. Riječ je o manifestaciji zbog koje se mijenja imidž međimurskih vina i pozitivno se doprinosi kvalitetnijem brendu Međimurja kao vinske destinacije.

Festival je otvoren za javnost, uz kupnju ulaznice u iznosu od 20 eura, a radno vrijeme sva tri dana, od petka do nedjelje je od 12 do 19 sati.

Posjetitelji će sve do 19 sati moći uživati uz degustacije vina i bogatu ponudu jela i OPG-ova. U degustacijama vina i jela moći ćete uživati i u subotu od 12 do 19 sati, dok će u 20 sati početi WINE & GASTRO URBAN NIGHT SHOW – ispred puba Potkova – Cooking show celebrity-a & vinara, ponuda međimurskih vina po promotivnim cijenama te hrane u pripremi Termi Sveti Martin.

Manifestacija se nastavlja u nedjelju od 9 sati kada će početi „Urbanovo WINE RUN“, a i posljednjeg dana vrata Doma kulture bit će za sve ljubitelje odličnog vina i dobre hrane biti otvorena od podneva do 19 sati.

Foto: S. Sović / Foto agencija Sjever
tklopotan / www.sjever.hr
12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.