Now Reading:
FOTO Počeo je središnji dio ovogodišnjeg Urbanova, Festival pušipela koji nudi najbolja međimurska vina
Full Article 2 minutes read

FOTO Počeo je središnji dio ovogodišnjeg Urbanova, Festival pušipela koji nudi najbolja međimurska vina

U Društvenom domu u Štrigovi u petak je otvoren središnji dio ovogodišnjeg Urbanova – Festival pušipela koji nudi najbolja vina vinogradara i vinara Međimurja. Iz godine u godinu sve je bolji i sadržajniji, a cilj ove manifestacije je naglasiti kvalitetu svake kapi vina iz međimurskih podruma.

Naime, svake godine sredinom svibnja u Štrigovi se održava ključni međimurski festival vina – Urbanovo. Riječ je o manifestaciji zbog koje se mijenja imidž međimurskih vina i pozitivno se doprinosi kvalitetnijem brendu Međimurja kao vinske destinacije.

Festival je otvoren za javnost, uz kupnju ulaznice u iznosu od 20 eura, a radno vrijeme sva tri dana, od petka do nedjelje je od 12 do 19 sati.

Posjetitelji će sve do 19 sati moći uživati uz degustacije vina i bogatu ponudu jela i OPG-ova. U degustacijama vina i jela moći ćete uživati i u subotu od 12 do 19 sati, dok će u 20 sati početi WINE & GASTRO URBAN NIGHT SHOW – ispred puba Potkova – Cooking show celebrity-a & vinara, ponuda međimurskih vina po promotivnim cijenama te hrane u pripremi Termi Sveti Martin.

Manifestacija se nastavlja u nedjelju od 9 sati kada će početi „Urbanovo WINE RUN“, a i posljednjeg dana vrata Doma kulture bit će za sve ljubitelje odličnog vina i dobre hrane biti otvorena od podneva do 19 sati.

Foto: S. Sović / Foto agencija Sjever
tklopotan / www.sjever.hr
12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.