Now Reading:
Ovo više nije normalno: Muškarac s pištoljem upao u zagrebačku školu: „E, vidjet ćete vi Boga svoga!”
Full Article 2 minutes read

Ovo više nije normalno: Muškarac s pištoljem upao u zagrebačku školu: „E, vidjet ćete vi Boga svoga!”

Nesvakidašnje scene uzrujanog muškarca odjevenog u službenu zaštitarsku uniformu i s pištoljem u futroli na remenu pod pazuhom odvijale su se u srijedu u jednoj srednjoj strukovnoj zagrebačkoj školi.

Kako doznaje Jutarnji list, muškarac zaposlen u uglednoj zaštitarskoj tvrtki pojavio se na vratima škole koju pohađa njegov maloljetni sin. Bio je vrlo nervozan dok je tražio razgovor s razrednicom, no tog trenutka od dežurne nastavnice dobio je odgovor da ne može razgovarati ni s kim jer nastava i školske aktivnosti traju. To mu se nije svidjelo pa je navodno u prostorijama škole izustio:
-E, vidjet ćete vi Boga svoga!

Kako je ušetao u školu, tako je iz nje nakon sedam minuta i izašao dok mu se pod miškom naziralo oružje.

Škola je o svemu obavijestila policiju pa je muškarac uhićen na adresi stanovanja. Noć je proveo na policiji, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, okidač za njegov posjet školi tijekom svog radnog vremena, što je očito unijelo nemir u školske hodnike, uslijedio je nakon što mu se sin navodno požalio da mu je jedna školska kolegica rekla da će ga prebiti. Strah, opravdan ili ne, koji je osjetio zaštitarev sin u tom trenutku, privedeni muškarac opravdava, među ostalim, tvrdnjom “da ta djevojčica trenira borilačke vještine i da se zato njegov mali boji”.

sjever.hr/jutarnji.hr
12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.