Now Reading:
Zlatarbistričke mažoretkinje sjajne na natjecanju u Petrinji – “Zlatice” se kući vratile sa šest zlata i tri srebra
Full Article 1 minutes read

Zlatarbistričke mažoretkinje sjajne na natjecanju u Petrinji – “Zlatice” se kući vratile sa šest zlata i tri srebra

Zlatarbistričke mažoretkinje “Zlatice” sudjelovale su na IV. Golden Heart International Majorette Festivalu u Petrinji, a natjecale su se u tri dobna uzrasta i to dječjem, kadetskom i seniorskom.

Dok je to kadetkinjama i seniorkama bila tek usputna stanica prije Europskog prvenstva, cijeloj grupi dječje formacije ovo je bilo prvo natjecanje.

– Jako smo ponosne na naše najmlađe Zlatice jer njih čak pola prvi je put stalno na veliku pozornicu pred suce i publiku. Osim što su upravo one, s velikom formacijom štap Zoološki vrt osvojile zlatnu medalju, u Zlatar Bistricu smo donijele ukupno šest zlata i tri srebra – poručuju zlatarbistričke mažoretkinje.

Zlatne su bile kadetkinje u “Duo pomponu” i “Mini pomponu 1 taxi”, zatim seniorke u “Solo pomponu”, “Duo pomponu” i “Mini pomponu” te već spomenute najmanje “Zlatice” u kategoriji “štap Zoološki vrt”.

Srebro su osvojile najmlađe “Zlatice” u “Solo pomponu” i “Trio štapu”, a treće srebro pripalo je kadetkinjama u “Solo pomponu”.

“Zlatice” nastavljaju s pripremama za veliko natjecanje koje slijedi, a to je 40. Državni turnir, koji će se održati 22. travnja u Šibeniku.

www.sjever.hr
11.04.2023.

Input your search keywords and press Enter.