Now Reading:
Članovi udruge “Konj moj prijatelj” aktivno promoviraju konjarstvo, konjički sport, ali i bogatu tradiciju petrijanečkoga kraja
Full Article 1 minutes read

Članovi udruge “Konj moj prijatelj” aktivno promoviraju konjarstvo, konjički sport, ali i bogatu tradiciju petrijanečkoga kraja

Članovi udruge „Konj moj prijatelj održali su redovnu godišnju skupštinu na kojoj su usvojili financijsko izvješće i izvješće o radu za 2022., te Plan rada za ovu godinu.

Kako je istaknuo predsjednik udruge Zdenko Marenčić, članovi udruge su vrlo aktivni, nastupaju na mnogim konjičkim igrama i natjecanjima te na taj način promoviraju konjarstvo, konjički sport, ali i bogatu tradiciju ovog kraja.

-Prošla godina bila je odlična u vidu suradnje općine i ove udruge, odradili smo sve što smo planirali i više. Zajedno smo organizirali Konjičke igre u Zelendvoru, konjički mimohod za Dan domovinske zahvalnosti, a posebna atrakcija bila je kočija koja je dovela Djeda Mraza na Advent u Zelendvoru i mogućnost vožnje kočijom gdje su djeca iskoristila priliku i provozala se kočijom kroz Zelendvor. Ovo je udruzi prvom mjestu očuvanje tradicije i običaja vezanih uz konje, sudjelovanje na manifestacijama i građanima omogućiti pristup druženju s konjima i konjskim zapregama. Zahvaljujem im na suradnji za proteklu godinu i nadam se da ćemo surađivati još bolje i iduće godine – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

sjever.hr
06.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.