Now Reading:
Gradonačelnik Bosilj: Brojne krize promijenile su naše prioritete. Ljubav prema bližnjima još je potrebnija
Full Article 50 second read

Gradonačelnik Bosilj: Brojne krize promijenile su naše prioritete. Ljubav prema bližnjima još je potrebnija

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj svim Varaždincima i Varaždinkama uputio je božićno-novogodišnju čestitku koju prenosimo u cijelosti:

„Drage Varaždinke i Varaždinci, poštovane sugrađanke i sugrađani, od srca vam želim blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2023. godinu.

Božić je najradosniji blagdan. Vrijeme nade i radosti, darivanja i toplog obiteljskog zajedništva. Godinu iza nas, obilježila su brojna iskušenja i krize koje su promijenile ne samo naše potrebe i želje, već i prioritete.

Ono što je ostalo isto, a sada je možda još potrebnije, jest ljubav prema bližnjima, skrb za sve kojima je pomoć potrebna, bolje i pravednije sutra. Božić jest rođenje, nada, vjera… sve ono što nas čini boljim i plemenitijim ljudima.

I godina pred nama bit će izazovna. No, skromnošću, vrijednim radom, predanošću, zajedništvom i tolerancijom naše društvo možemo učiniti boljim, a budućnost svjetlijom.

Svima vama, vašim obiteljima i vašim najdražima, najiskrenije želim da 2023. bude godina kakvu priželjkujete, ispunjena dobrim zdravljem, ljubavlju, poslovnim uspjehom i osobnim zadovoljstvom.”

www.sjever.hr / FB Neven Bosilj
25.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.