Now Reading:
Gradonačelnica Ratković: Ovog Božića prigrlimo istinske vrijednosti, a s nadom u sretnije dane gledajmo u budućnost!
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnica Ratković: Ovog Božića prigrlimo istinske vrijednosti, a s nadom u sretnije dane gledajmo u budućnost!

Povodom kraja još jedne izazovne godine te dolaska božićnih i novogodišnjih blagdana, gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković uime Grada, svoje osobno i ime svih djelatnika čestitala je Božić i novu, 2023. godinu svim građanima, suradnicima i prijateljima Varaždinskih Toplica:

„Prosinac je mjesec kada rezimiramo godinu koja je iza nas i s nadom i vjerom da nova godina donosi manje izazova i više uspjeha najavljujemo planove za razdoblje pred nama. Ujedno je to i vrijeme radosti, vjere, ljubavi, nadanja i iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana, Božića.

Želim vam da ove blagdane provedete u miru i toplini doma, okruženi svojim najmilijima te da nam Božić svima donese prijeko potrebnu čaroliju, radost, veselje, ljubav, solidarnost, zajedništvo, podršku i razumijevanje!

Ovog Božića prigrlimo istinske vrijednosti i proslavimo ga u krugu naših najmilijih. Upravo takav doživljaj Božića moramo prenijeti našim najmlađim sugrađanima kojima ovo doba godine mora biti vrijeme zajedništva, ljubavi i suosjećanja, posebno prema starijima, nemoćnima i onima koji žive u neimaštini.

Iako je iza nas još jedna izazovna godina u kojoj se svijet suočio sa strašnim ratnim razaranjima koji odnose brojne ljudske živote i tjeraju ljude da napuste svoje domove, s nadom u sretnije dane gledamo u budućnost, u novu, 2023. godinu u kojoj Vam želim obilje sreće, ljubavi, mira i zdravlja.”

www.sjever.hr
25.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.