Now Reading:
Zamjenik Ljubić županijskom Društvu Crvenog križa zahvalio na pomoći u brojnim izazovnim situacijama i aktivnostima u ovoj godini
Full Article 1 minutes read

Zamjenik Ljubić županijskom Društvu Crvenog križa zahvalio na pomoći u brojnim izazovnim situacijama i aktivnostima u ovoj godini

Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo je redovnu sjednicu Skupštine, kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnik Upravnog odjela za financije Darko Masnec.

Uz rezimiranje postignuća u ovoj godini, glavne točke dnevnog reda bile su usvajanje Plana rada i Financijskog plana za iduću godinu.

Zamjenik Ljubić naglasio je važnost djelovanja Društva, uz pohvale na brojnim aktivnostima. Ujedno je zahvalio volonterima na pomoći u svim situacijama, od volontiranja na akcijama cijepljenja protiv koronavirusa do pomaganja raseljenima osobama uslijed rata u Ukrajini.

Ravnateljica Adela Sočev predstavila je Plan rada, koji uključuje nastavak dosadašnjih aktivnosti Društva vezanih uz spremnost na izvanredne situacije, službu traženja, rad s mladima te djelovanje Kluba Slatko srce koji okuplja djecu oboljelu od dijabetesa. Podsjetila je kako je ove godine Društvo kupilo novi veliki šator za Interventni tim i to uz financijsku podršku Koprivničko-križevačke županije, kojoj je zahvalila na potpori.

Predsjednica Društva Đurđica Trbus zahvalila je svim volonterima na sudjelovanju u aktivnostima, kao i na njihovoj humanosti i požrtvovnosti iskazanoj tijekom godine.

sjever.hr/GDCK Koprivnica/kckzz.hr
17.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.