Now Reading:
VATRENI SE VRAĆAJU S MEDALJOM!!! Srce na terenu, bronca oko vrata i ponos do neba! Bravo, dečki!
Full Article 2 minutes read

VATRENI SE VRAĆAJU S MEDALJOM!!! Srce na terenu, bronca oko vrata i ponos do neba! Bravo, dečki!

Hrvatska je danas sretna i ponosna – naša je nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Katru osvojila medalju – brončanu, ali za nas manje od četiri milijuna zlatnog sjaja!

Velika je stvar biti među najbolje četiri reprezentacije u svijetu, a okititi se medaljom još i veća, stoga čestitke svim igračima i izborniku Zlatku Daliću.

Da, možda bi bilo dobro napisati i da je Hrvatska za treće mjesto igrala s Marokom te pobijedila rezultatom 2:1, ali ponijelo me!

Bilo je ovo (a kako bi drugačije) još jedno „kidanje živaca”. Neopisiva je bila sreća kad je stoper Joško Gvardiol glavom zabio golčinu već u 7. minuti susreta, ali samo 2 minute kasnije šok – Dari​ zabija za Maroko.

U nastavku susreta dobra igra i odlične akcije Vatrenih i to je jednostavno moralo uroditi plodom. U 42. minuti još jedan prekrasan gol, a za Hrvatsku zabija Oršić.
Uz 2:1 za nas završava prvo i s nestrpljenjem čekamo drugo poluvrijeme.

I u to drugo poluvrijeme krenuli smo onako kako treba – hrabro, borbeno, vatreno! No i na ovoj je utakmici u jednoj od glavnih uloga bio sudac. U 74. minuti nije dosudio penal za Hrvatsku nakon očiglednog prekršaja na Gvardiolu, a još jedna dvojbena situacija dogodila se u 82. minuti kad je marokanski nogometaš igrao rukom.

Naravno, takve odluke (spomenuli smo samo dvije, ali bilo ih je još) unijele su nervozu među Vatrene, ali i dalje su na terenu davali sve od sebe.

Igralo se dodatnih šest minuta, ali na sreću, to nije utjecalo na rezultat.

Hrvatska – Maroko 2:1!!!

Vatreni se vraćaju s medaljom! Srce na terenu, bronca oko vrata i ponos do neba! Bravo, dečki!

a.kučić/sjever.hr
17.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.