Now Reading:
Čak 400 tisuća županijskih kuna za rad Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije
Full Article 1 minutes read

Čak 400 tisuća županijskih kuna za rad Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije

Na nedavnoj redovnoj izvještajnoj skupštini Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije održanoj u Oroslavju predsjedniku Matice, Vladimiru Crnecu, uručen je ugovor o županijskom sufinanciranju njezinog rada u iznosu od 400.000 kuna.

Ugovor je Crnecu uručila zamjenica župana Jasna Petek koja je istaknula kako Županija već niz godina financijski podržava djelovanje Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije, a Crnec je naglasio da su kroz 2021. godinu prošli uspješno, prvenstveno zahvaljujući Županiji.

-Krapinsko-zagorska županija nas uvijek prati i u najvećoj mjeri financira naš rad. Aktivnosti su nam zbog epidemije ipak bile u nešto manjem opsegu, no s poboljšanjem epidemioloških prilika nadamo se njihovom ponovnom povećanju – rekao je Crnec.

Okupljene je pozdravila i predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Višnja Fortuna, a događanju je nazočio i potpredsjednik Županijske skupštine Josip Kovačić.

Matica umirovljenika Krapinsko-zagorske županije u okviru svojih aktivnosti brine o poduzimanju mjera za poboljšanje položaja umirovljenika, brine za zaštitu prava umirovljenika iz mirovinskog i zdravstvenog sustava, osigurava sredstava za djelovanje Matice, organizira aktivnosti usmjerene na aktivno provođenje slobodnog vremena članova i članica, poput kulturnih i sportskih manifestacija, izleta i prigodnih druženja.

www.sjever.hr/kzz.hr
15.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.