Now Reading:
Čak 400 tisuća županijskih kuna za rad Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije
Full Article 1 minutes read

Čak 400 tisuća županijskih kuna za rad Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije

Na nedavnoj redovnoj izvještajnoj skupštini Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije održanoj u Oroslavju predsjedniku Matice, Vladimiru Crnecu, uručen je ugovor o županijskom sufinanciranju njezinog rada u iznosu od 400.000 kuna.

Ugovor je Crnecu uručila zamjenica župana Jasna Petek koja je istaknula kako Županija već niz godina financijski podržava djelovanje Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije, a Crnec je naglasio da su kroz 2021. godinu prošli uspješno, prvenstveno zahvaljujući Županiji.

-Krapinsko-zagorska županija nas uvijek prati i u najvećoj mjeri financira naš rad. Aktivnosti su nam zbog epidemije ipak bile u nešto manjem opsegu, no s poboljšanjem epidemioloških prilika nadamo se njihovom ponovnom povećanju – rekao je Crnec.

Okupljene je pozdravila i predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Višnja Fortuna, a događanju je nazočio i potpredsjednik Županijske skupštine Josip Kovačić.

Matica umirovljenika Krapinsko-zagorske županije u okviru svojih aktivnosti brine o poduzimanju mjera za poboljšanje položaja umirovljenika, brine za zaštitu prava umirovljenika iz mirovinskog i zdravstvenog sustava, osigurava sredstava za djelovanje Matice, organizira aktivnosti usmjerene na aktivno provođenje slobodnog vremena članova i članica, poput kulturnih i sportskih manifestacija, izleta i prigodnih druženja.

www.sjever.hr/kzz.hr
15.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.