Now Reading:
Ovog vikenda pojačane kontrole varaždinske policije – na ovo posebno morate paziti!
Full Article 50 second read

Ovog vikenda pojačane kontrole varaždinske policije – na ovo posebno morate paziti!

policija

Policija moli sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u županiji

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati ponašanje svih sudionika u prometu. Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

Iz PU varaždinske skreću pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge.

Također mole sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u Varaždinskoj županiji.

www.sjever.hr
14.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.