Now Reading:
Proljetno uređenje bisera kontinentalnog turizma u punom je jeku – gradonačelnica Ratković: Korak po korak stvaramo grad s četiri zvjezdice!
Full Article 2 minutes read

Proljetno uređenje bisera kontinentalnog turizma u punom je jeku – gradonačelnica Ratković: Korak po korak stvaramo grad s četiri zvjezdice!

Proljetno uređenje Varaždinskih Toplica u punom je jeku, a parkovi, trgovi, ulice i rotori polako dobivaju uskršnje ruho. Kako bi privukle sve veći broj turista, ali i bile što ugodniji grad za život, radi se kontinuirano, pa se tako ovih dana ulice, groblja i trgovi oblače u proljetno ruho.

U biseru kontinentalnog turizma sadi se cvijeće, čiste se i uređuju javne i zelene površine, obnavljaju se i prihranjuju travnjaci, bojaju i obnavljaju parkirni zaštitni stupići i rasvjetni stupovi. Kako bi Grad u što ljepšem izdanju dočekao Uskrs, grade se nova grobna polja i pješačke staze, radi se na krčenju i malčiranju zapuštenih površina, a uskršnje dekoracije već su naveliko postavljene.

Zadovoljstvo ovim radovima koje izvode djelatnici Foruma Toplice izrazila je i gradonačelnica Dragica Ratković istaknuvši kako turističkom biseru Varaždinske županije daju novo i ljepše ruho.

-Dobro je poznato da naše Toplice imaju velik turistički potencijal, a kako bi privukli sve veći broj posjetitelja, ali i bili grad ugodan za život potrebno je kontinuirano raditi i uređivati naš grad. Želimo da Varaždinske Toplice postanu grad s četiri zvjezdice, a zahvaljujući svim radovima, korak po korak približavamo se tom cilju – naglasila je gradonačelnica Ratković.

Uz velik potencijal u zdravstvenom turizmu i sve većem broju OPG-ova i kuća za odmor koji privlače turiste, Varaždinske su Toplice sve bliže tituli perjanice zdravstvenog i kontinentalnog turizma Varaždinske županije, ali i šire.

www.sjever.hr
15.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.