Now Reading:
Gradonačelnik Srpak priredio tradicionalni prijem: Uspješne udruge i pojedinci promiču ugled Murskog Središća!
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnik Srpak priredio tradicionalni prijem: Uspješne udruge i pojedinci promiču ugled Murskog Središća!

Tradicionalno, u Murskom Središću se krajem godine organizira prijem uspješnih udruga i pojedinaca koji su u tekućoj godini ostvarili zapažene rezultate. Tradicija je nastavljena i ove godine, pa je u utorak u Centru za kulturu „Rudar“ organiziran prijem svih onih koji su svojim rezultatima u tekućoj godini zadužili Grad.

Gradonačelnik Dražen Srpak iskoristio je priliku kako bi svima zahvalio na rezultatima i promicanju ugleda Grada, te naglasio da Grad intenzivno radi na proširenju kapaciteta za svoje udruge. Istaknuo je da je vrlo izvjesno da će biti osigurana sredstva za adaptaciju i obnovu nekadašnjeg Sokolskog doma, a nakon Nove godine raspisana javna nabava za dovršetak tribina na NK Rudar.

Nagrađeni su Shotokan karate klub Muraken, Udruga udomitelja djece Međimurja, Osnovna škola Mursko Središće, Planinarsko društvo Bundek, DVD Mursko Središće, Košarkaški klub Rudar, Mažoretkinje Mursko Središće, MS Jiu -Jitsu, Udruga umirovljenika – podružnica Mursko Središće, Radioklub Međimurje, Lovačko društvo Mursko Središće, Škola nogometa „Rudar“, Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ Mursko Središće, Sportsko ribolovno društvo „Mura“ Mursko Središće i Atletski klub „Mursko Središće“.

-Bila je ovo prilika da se svima njima za kraj godine još jednom veli hvala, riječima i prikladnim poklonom, te da se skrene pozornost na ove sjajne rezultate za koje, sigurni smo, mnogi do danas nisu znali – poručuju iz Grada.

www.sjever.hr / mursko-sredisce.hr
29.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.