Now Reading:
PORA poziva sportske udruge: javite se i ostvarite potpore u iznosu do čak 1,5 milijuna kuna
Full Article 1 minutes read

PORA poziva sportske udruge: javite se i ostvarite potpore u iznosu do čak 1,5 milijuna kuna

PORA, Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije poziva zainteresirane udruge na prijavu na javni poziv za sufinanciranje organizacije velikih sportskih manifestacija u 2022. godini kojeg je ovih dana objavilo Ministarstvo turizma i sporta.

Cilj javnog poziva je poticanje i potpora organizacije velikih sportskih manifestacija na području Hrvatske i promidžba sportskih vrijednosti, popularizacija sporta, kao i unapređenja sustava sporta i međunarodne sportske promocije. Najveći iznos sufinanciranja koji sportske udruge, ustanove ili trgovačko društvo mogu ostvariti je 1,5 milijuna kuna, a zatraženi iznos ne smije biti veći od 60 posto od cjelokupnog iznosa potrebnog za organizaciju manifestacije.

Prihvatljivi troškovi su troškovi smještaja, prehrane i organiziranog prijevoza sportaša, stručnih timova sportaša, sudaca, delegata i volontera za vrijeme održavanja sportske manifestacije na području Republike Hrvatske, nabava sportske opreme, sportskih rekvizita i sportskih pomagala koji su nužni za održavanje sportske manifestacije, sanacija i/ili adaptacija javno dostupne sportske infrastrukture potrebne za održavanje velike sportske manifestacije i troškovi za edukativne aktivnosti u sklopu velike sportske manifestacije.

Javni poziv je otvoren do 28. siječnja, a detaljnije informacije dostupne su ovdje.

www.sjever.hr / pora.hr
29.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.