Now Reading:
PRVO KOMUNICIRAJMO U sklopu Erasmus projekta održan prijem u vijećnici, Marković: Ovakvim projektima naša djeca kvalitetnije uče strane jezike u školama
Full Article 1 minutes read

PRVO KOMUNICIRAJMO U sklopu Erasmus projekta održan prijem u vijećnici, Marković: Ovakvim projektima naša djeca kvalitetnije uče strane jezike u školama

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković u ponedjeljak je u varaždinskoj Gradskoj vijećnici održao prijem za sudionike projekta „Prvo komunicirajmo“, učitelje i ravnateljicu I. osnovne škole, 4 ravnatelja, 5 učitelja engleskog jezika i zamjenicu gradonačelnika grada Pruszca iz Poljske. Cilj projekta je poboljšanje komunikacijskih vještina na stranom jeziku i razvoj novih metoda poučavanja.

Marković je naglasio kako su ovakvi projekti vrlo bitni za razmjenu informacija metoda poučavanja u školama stranih jezika.

Poljska i Hrvatska slavenski su narodi i imamo puno sličnosti i iz svakog takvog projekta koji je sufinanciran iz EU možemo puno naučiti. Preko Erasmus projekta naša djeca kvalitetnije uče strane jezike u školama – rekao je Marković dodavši kako se nada da će svoja iskustva prenijeti u Poljsku koju će uskoro i posjetiti.

Sonja Tušek Podobnik, učiteljica na Prvoj osnovnoj i koordinatorica u projektu kazala je kako je naglasak na učenju stranih jezika u osnovnim školama gdje je najviše teškoća u međusobnom komuniciranju i novim metodama koje će se implementirati u nastavni proces kojima se želi olakšati međusobna komunikacija među djecom.

abrkic / www.sjever.hr
18.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.