Now Reading:
DVANAESTOGODIŠNJA DJEVOJČICA TREBA VAŠU POMOĆ – priključite se humanitarnoj akciji!
Full Article 2 minutes read

DVANAESTOGODIŠNJA DJEVOJČICA TREBA VAŠU POMOĆ – priključite se humanitarnoj akciji!

U najtežim trenucima ljudi pokazuju svoju istinsku dobrotu, suosjećanje i veličinu srca, a bliži se trenutak kada se svima vama pruža prilika da pomognete onima kojima je najpotrebnije.

Za sve one koji ne znaju, Nikolina Herak je predivna dvanaestogodišnja djevojčica u stanju remisije od limfoplastične akutne leukemije. Iako je ta bolest u stanju remisije, djevojčici svakodnevno trebaju lijekovi koji su potrebni za liječenje leukemije i ponovni povratak u svakodnevni život. Kako bi pomogli u prikupljanju novaca, mjesni odbor Bočadir Općine Konjščina organizira humanitarnu prodajnu izložbu slika umjetnika 1. likovne kolonije grada Zlatara te umjetničke radove Darka Domišljanovića i Kristijana Gradečkog, Ide Domišljanović, Božene Keščec i Birgit Brlečić.

Izložba će se održati 23. listopada na adresi Bočadir 3c u društvenom domu s početkom u 10 sati kada je zakazano i otvorenje, a trajati će sve do 18 sati uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Cijene će biti naznačene kod svake slike, kutija za dobrovoljne priloge bit će postavljena na vidljivom mjesto u domu, a slike i radovi umjetnika prodavati će se po nižim cijenama.

U nastavku prilažemo podatke računa ukoliko na taj način možete i želite podržati ovu humanitarnu akciju. Neka vam bude puno srce znajući da ste kupujući sliku napravili dobro djelo i tako bili dio jedne velike humanitarne priče u Konjščini. Pomognimo koliko možemo i budimo jedni uz druge onda kada je najpotrebnije!

Nikolina Herak SWIFT/BIC ZABAHR2X IBAN HR1823600003118432094

mčaržavec/www.sjever.hr
13.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.