Now Reading:
19-godišnja Marta iz okolice Varaždina natječe se u Supertalentu: Pjevanjem se želim baviti cijeli život, to je ono što me istinski usrećuje!
Full Article 2 minutes read

19-godišnja Marta iz okolice Varaždina natječe se u Supertalentu: Pjevanjem se želim baviti cijeli život, to je ono što me istinski usrećuje!

Marta Prnjić iz okolice Varaždina svojim je glasom oduševila žiri Supertalenta kojem se predstavila izvedbom pjesme Hallelujah. Ova 19-godišnjakinja, inače školovana za prodavačicu i kozmetičarku ističe kako to nije ono što u životu želi raditi.

Jedino čime se ova mlada djevojka želi baviti jest upravo pjevanje, jer pjevanjem se, kako kaže povezala na nekoj sasvim drugoj razini.

– U pjevanju sam se pronašla i to je ono što me istinski usrećuje. Pjevam odmalena i već od onda znam da se time želim baviti cijeli život  jer na taj način najbolje mogu iskazati svoje emocije – priča Marta za koju je pjevanje velika ljubav.

Prilikom prijave na Supertalent imala je, kaže, veliku podršku obitelji koja ju u svemu podržava pa ju je tako i ohrabrila da se odvaži i na taj korak i prijavi se, a prijava na slično natjecanje oduvijek joj je bila velika želja.

Nastup na Supertalentu ujedno je i Martin prvi put da je stala pred kamere i svjetla pozornice ne skrivajući pritom da je imala veliku tremu, ali s obzirom na ishod pamtit će to kao jedno novo i prekrasno i iskustvo.

Nada se da će joj iskustvo sa Supertalenta pomoći u daljnjem razvoju karijere.

Sanjam da jednog dana napunim Arenu, ali sam i svjesna da za to treba puno truda i rada – govori Marta pa dodaje kako se u budućnosti u potpunosti želi posvetiti glazbi.

Otkrila nam je da se intenzivno priprema za idući nastup na Supertalentu, a kako će to izgledati vidjet ćemo u narednim epizodama.

Input your search keywords and press Enter.