Now Reading:
Uz najnaprednije tehnologije zavarivanja do fleksibilne i produktivne proizvodnje – Dođite na besplatan stručni skup u Metalsku jezgru i unaprijedite svoje poslovanje
Full Article 1 minutes read

Uz najnaprednije tehnologije zavarivanja do fleksibilne i produktivne proizvodnje – Dođite na besplatan stručni skup u Metalsku jezgru i unaprijedite svoje poslovanje

 
U utorak, 19. listopada s početkom u 09:00 sati u organizaciji
VIRS d.o.o. Lendava, Eurotehnike Zagreb i Metalske jezgre Čakovec imat ćete prilike upoznati svijet najnaprednijih tehnoloških rješenja kako biste povećali fleksibilnost, produktivnost i operativnu izvrsnost Vaše proizvodnje.

Tema stručnog skupa i prezentacije su napredna tehnološka rješenja na području zavarivanja s ciljem povećanja fleksibilnosti i produktivnosti proizvodnje. Naglasak će biti stavljen na tehnike laserskog zavarivanja, softverske aplikacije za povećanje učinkovitosti proizvodnih procesa i procesa zavarivanja TPSi.

U drugom dijelu planiran je posjet proizvodnji tvrtke Virs d.o.o. u Lendavi koja će predstaviti inovacije u području automatizacije i robotizacije proizvodnih procesa te neke od referentnih projekata. Stručnjaci tvrtke VIRS d.o.o će demonstrirati rad ćelije za lasersko zavarivanje, što je novost na našem tržištu.

Događaj je namijenjen prvenstveno tvrtkama koje se bave zavarivanjem i žele svoju proizvodnju učiniti produktivnijom. Sudjelovanje na događaju je besplatno uz prethodnu prijavu, a broj sudionika nije ograničen.

Više informacija i detaljan program događanja dostupni su na web stranicama Metalske jezgre Čakovec.

www.sjever.hr/metalskajezgra.hr
04.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.