Now Reading:
Udarili u drvo, dvoje ozlijeđenih
Full Article 1 minutes read

Udarili u drvo, dvoje ozlijeđenih

Jučer, 10. kolovoza 2021. godine, oko 22,50 sati u Lastinama kraj Huma na Sutli došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede, informacije su iz PU krapinsko-zagorske.

Do prometne nesreće je došlo jer se 32-godišnji hrvatski državljanin osobnim vozilom kretao preblizu desnom rubu kolnika te na izlasku iz nepreglednog zavoja prešao na travnato šljunčanu površinu van kolnika gdje je došlo do slijetanja vozila niz zemljanu nizbrdicu i udara u drvo.

U prometnoj nesreći 32-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede, a 26-godišnja putnica koja se također nalazila u vozilu zadobila je lakše tjelesne ozlijede. Ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok.

Krapinsko-zagorska policija izvijestila je i da je jučer, 10. kolovoza, oko 17.30 sati, u Svetom Križu Začretje tijekom vožnje došlo do požara osobnog vozila u predjelu motora. Do požara je došlo uslijed kvara na električnim instalacijama u predjelu motora koji je i nagorio. Nema ozlijeđenih osoba, a vlasniku 24-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Požar su ugasili pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok.

www.sjever.hr
11.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.