Now Reading:
Slaven Belupo poražen od Istre
Full Article 1 minutes read

Slaven Belupo poražen od Istre

Nogometaši Slaven Belupa u 35. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige izgubili u Puli. Istra 1961 bila je bolja rezultatom 1:0.

Trener Tomislav Stipić u odnosu na utakmicu s Rijekom napravio je samo jednu izmjenu. Umjesto Glavčića od prve je minute zaigrao Bačelić Grgić.

U prvom poluvremenu današnje utakmice gledali smo tvrdu igru. Obje momčadi bile su svjesne važnosti utakmice pa se uglavnom igralo na sredini terena. Jedine dvije prilike imao je domaćin preko Hare i Šutala, no rezultat nakon prvih 45 minuta bio je 0:0.

Istra je povela u prvoj minuti drugog poluvremena. Vuk je sa 16-ak metara pogodio kut gola Slavena i zabio za 1:0. Koprivnička je momčad nakon toga bacila sve u napad. Pokušavao je dva puta Knoll, a posebno je opasan bio u 64. minuti kada je pogodio gredu nakon udarca glavom. Dvije minute kasnije udarac Krstanovića iz daljine obranio je Lučić. Pokušao je slično i Lulić, no rezultat se nije mijenjao. Blizu pogotka bio je Goda u 85. minuti. Glavom je iz vrlo dobre situacije pucao preko gola.

tekst i foto: NK Slaven Belupo

www.sjever.hr / nk-slaven-belupo.hr
15.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.