Now Reading:
U sinoćnjoj prometnoj nesreći u Ivanovcu smrtno stradao 42-godišnjak
Full Article 2 minutes read

U sinoćnjoj prometnoj nesreći u Ivanovcu smrtno stradao 42-godišnjak

prometna

Jučer, 27. studenoga 2020. godine nešto prije 20 sati u Ivanovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je nažalost smrtno stradao 42-godišnji vozač osobnog automobila, javlja PU međimurska.

Upravljajući Mazdom Premacy, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice Josipa Broza, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) te vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju automobilom djelomično sišao izvan kolnika na travnatu površinu. Potom je u povratku automobila na kolnik došlo do zanošenja te izlijetanja izvan kolnika, gdje je automobil udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće, a u nastavku kretanja i u drveće unutar dvorišta. Uslijed siline udara dio odbačenih dijelova ograde oštetili su Hondu Accord, čakovečkih registarskih, koja je bila parkirana u spomenutom dvorištu. Očevidom je utvrđeno kako vozač Mazde za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Liječnik pristigle ekipe hitne medicinske pomoći na mjestu događaja utvrdio je smrt 42-godišnjeg vozača.

Na mjestu događaja pripadnici JVP-a Čakovec sudjelovali su u vađenja tijela preminulog vozača iz vozila.

Prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika tijelo preminulog 42-godišnjaka prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija.

Zbog obavljanja očevida od 20 sati i 10 minuta do 21 sat i 55 minuta Ulica Josipa Broza u Ivanovcu bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim pravcima.

O prometnoj nesreći dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Preminuli 42-godišnji vozač osobnog automobila deveta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

foto: ilustracija

www.sjever.hr 28.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.