Now Reading:
TRAŽITE POSAO? Donosimo top 10 poslovnih prilika na sjeveru Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

TRAŽITE POSAO? Donosimo top 10 poslovnih prilika na sjeveru Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

HSG Kariera za potrebe klijenta traži agenta u korisničkoj podršci na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 4.10. Uvjeti su poznavanje njemačkog jezika na minimalno B2 razini, komunikativnost i osnovno korištenje MS Office paketa. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 10.9. Potrebna je završena srednja škola te položen stručni ispit. Posao se sastoji od izdavanja lijekova, stručnog savjetovanja i rada u laboratoriju. Prijavite se.

CCC zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 15.9. Uvjeti su srednja stručna sprema trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja, poželjno iskustvo rada u prodaji, komunikativnost te dobre organizacijske i prodajne vještine. Aplicirajte ovdje.

Older woman helping woman using computer in library

Meritum Soft d.o.o. zapošljava Android Developer-a (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 16.9. Uvjeti su visoka stručna sprema informatičkog područja, minimalno dvije godine radnog iskustva na traženim poslovima, razumijevanje procesa softvera, dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuje samostalnost u radu, timski rad, odgovornost u radu te sposobnost analize i rješavanja problema. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Customer Support Specialist – Dutch (m/ž) u Varaždinu (ili rad od doma). Potrebno je izvrsno znanje nizozemskog jezika, dobre računalne vještine i komunikativnost. Rok prijave je 18.9. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Frenki, obrt, zapošljava vozača teretnog motornog vozila (m/ž). Mjesto rada je Mihovljan, a rok prijave 9.10. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te posjedovanje vozačke dozvole C + E kategorije. Provjerite kako aplicirati.

Pekarna i trgovina Viki traže pekara (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 7.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Kostel promet zapošljava skladištara (m/ž) i mehaničara šivačih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a rok prijave 30.9. Prednost je poznavanje mehanike stroja i elektrotehnike te posjedovanje uvjerenja za upravljanje viličarem. Provjerite kako aplicirati.

HS Genion Production d.o.o. traži radnika na održavanju (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a rok prijave 2.10. Potrebno je poznavanje sistemskog inženjerstva. Uvjeti su dvije godine iskustva, srednja stručna sprema i dobro poznavanje MS Office-a. Potražite detalje ovdje.

Recubo j.d.o.o. zapošljava na poziciji radnik na štep mašini – šivač (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 25.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

www.sjever.hr 14.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.