Now Reading:
SPK VALCER Mičuda i Jurak državne prvakinje!
Full Article 2 minutes read

SPK VALCER Mičuda i Jurak državne prvakinje!

Protekle subote, 12. rujna, održano je prvenstvo Republike Hrvatske u kombinaciji 10 plesova u Zagrebu u organizaciji Plesnog kluba Academia iz Zagreba, Sportskog plesnog kluba “Petrinia” iz Petrinje i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Sportski plesni klub Valcer na prvenstvu je predstavljalo pet sportskih plesnih parova i tri solo plesačice. U pojedinačnim kategorijama natjecale su se Elena Sekovanić, Leona Mičuda i Vida Jurak.

Naslove državnih prvakinja ponijele su Leona Mičuda u starosnoj kategoriji osnovci i Vida Jurak u kategoriji mlađe mladeži.

Elena Sekovanić u kategoriji mlađih osnovaca, osvojila je četvrto mjesto.

Rezultati sportskih plesnih parova bili su slijedeći:

U starosnoj kategoriji osnovaca Andrej Gregurinčić i Lorena Garojević ušli su u finale prvenstva te osvojili peto mjesto.

U kategoriji mlađe mladeži međusobno su se natjecala čak tri sportska plesna para Spk Valcer. Andrej Detelj i Elena Weiser plasirali su se u finale i osvojili peto mjesto, Eugen Sekovanić i Kiara Črnila koji su se također plasirali u finale, osvojili su šesto mjesto, dok su se njihovi klupski kolege David Hudoletnjak i Vida Jurak u istoj kategoriji, plasirali na sedmo mjesto.

U iznimnoj jakog kategoriji starije mladeži, Teo Patačko i Stefani Hrman zauzeli su odlično peto mjesto.

Plesače Sportskog plesnog kluba Valcer uskoro očekuje i državno prvenstvo u latinoameričkim plesovima u Samoboru, kao i tradicionalni turnir Trofej grada Varaždina 2020, u organizaciji Sportskog plesnog kluba Valcer i Plesnog kluba Takt iz Varaždina.

www.sjever.hr

14.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.