Now Reading:
POZNATI DETALJI INCIDENTA Osim što je skoro pregazio policajce, vozilom je ozlijedio dijete
Full Article 50 second read

POZNATI DETALJI INCIDENTA Osim što je skoro pregazio policajce, vozilom je ozlijedio dijete

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom koji je 18. lipnja oko 21.20 sati u Donjem Vratnu vozilom skoro udario policajce koji su ga znakovima upozoravali da smanji brzinu.

Policijski službenici su se zbog izbjegavanja udara i pregaženja vozilom bacili u stranu, kojom prilikom su zadobili ozljede, a vozač je zbog velike brzine izgubio nadzor, te je vozilom prešao na travnatu površinu neograđenog dvorišta i kuće. Pritom je ugrozio vlasnike kuće i vozilom je prešao preko stopala 9-godišnjeg dječaka. Vozač je napustio mjesto događaja i udaljio se. Dječaku je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, gdje je utvrđeno da je zadobio prijelom kostiju donožja.

25-godišnjak je naknadno pronađen te je doveden u prostorije PU Varaždin na kriminalističko istraživanje nakon kojeg je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznene prijave Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom, te Prisila prema službenoj osobi.

www.sjever.hr

19.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.