Now Reading:
Obilježavanje dječjeg tjedna u Općini Zlatar Bistrica
Full Article 2 minutes read

Obilježavanje dječjeg tjedna u Općini Zlatar Bistrica

zlatarbistrica

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna u Zlatar Bistrici, u četvrtak 10. listopada, u Uredu načelnika općine g. Žarka Miholića  organiziran je prijem roditelja novorođene djece. Općina Zlatar Bistrica isplaćuje potpore za novorođenu djecu kontinuirano od 2007.godine. Ove godine isplaćene su potpore za dvanaestero djece, a iznos potpore za prvo dijete je 1.500,00 kn, za drugo dijete 2.000,00 kn te za svako daljnje još po tisuću kuna.

Nakon prijema najmlađih mještana, u posjet Općini je stigla vesela ekipa iz Dječjeg vrtića “Zlatni dani”. Dvadesetak mališana uručilo je načelniku Miholiću poklon i svoje crteže na kojima su neki od njihovih projekata koje bi željeli realizirati. Najviše želja odnosi se na uređenje i opremanje igrališta, što je načelnik obećao i ispuniti. Mališani  su se počastili slatkišima i isprobali kako je sjediti u načelnikovoj fotelji.

Za kraj ovog veselog dana, organiziran je prijem za ekipu  Zlatarbistričkih mažoretkinja, koje su nakon niza uspješnih nastupa, donijele nove medalje iz Rusije. Na internacionalnom Grand-prix turniru  u St.Petersburgu održanom 28. i 29.09.2019.godine, osvojile su srebrnu i brončanu medalju, te višestruka priznanja. Djevojke su uručile načelniku prigodan poklon iz Rusije, a načelnik im je uzvratio  također prigodnim  poklonom koji će im biti koristan na njihovom daljnjem putu u osvajanju medalja.

www.sjever.hr/zlatar-bistrica.hr 11.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.