Now Reading:
Ulica Voćarski put pri kraju obnove
Full Article 2 minutes read

Ulica Voćarski put pri kraju obnove

asfaltiranje

Uskoro će završiti radovi na nanošenju završnog sloja asfalta u dužini od 600-tinjak metara u Ulici Voćarski put, dok se preostalih 250 metara asfaltiranja očekuje kroz 10-ak dana. Paralelno se izvode preostali radovi na uređenju okoliša i označavanja prometnica prometnom signalizacijom.

Kako napreduju radovi, gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno se sa pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislavom Golubićem uvjerio na licu.

„Zahvaljujem svim stanovnicima Ulice Voćarski put što smo imali jednu zaista dobru suradnju i što smo pritom jednu ovako veliku investiciju, na zadovoljstvo svih nas uključenih u ovaj projekt, doveli do samoga kraja. Ono što smo obećali, to smo i učinili“, rekao je pri obilasku radova gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ukupna duljina obuhvata zahvata sa odvojkom ulice iznosi 825 metara, gdje je pritom širina prometnice u prosjeku 5 metara, a u odvojku 4 metara. Radove koje izvodi Koming d.o.o. trebali bi biti završeni do 31. srpnja 2019. godine.

Ukupni troškovi izgradnje prometnice iznose 1.750.000,00 kuna s PDV-om u što su uračunati troškovi izgradnje, stručnog nadzora i koordinatora zaštite na radu.

www.sjever.hr 06.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.