Now Reading:
Bandić nastavlja jačati stranku po Zagorju – ima novo vodstvo u Oroslavju
Full Article 2 minutes read

Bandić nastavlja jačati stranku po Zagorju – ima novo vodstvo u Oroslavju

Ubrzo nakon izbora za Europski parlament, Stranka rada i solidarnosti Krapinsko-zagorske županije nastavila je sa svojim organizacijskim jačanjem terena. Tako je prije nekoliko dana održana Izborna skupština podružnice u gradu Oroslavju. Za predsjednika podružnice izabran je Nenad Mihalić, za potpredsjednika Mario Milat, dok je tajnik postao Robert Šuk – doznajemo u toj stranci. Novoizabrani predsjednik istaknuo je kako mu je cilj što prije konsolidirati podružnicu, te poraditi na jačanju članstva.

Izbori za mjesne odbore u gradu Oroslavju su u listopadu, do tada moramo sa građanima prokomentirati našu viziju grada, te želimo konstruktivno raditi na ostvarenju svih projekata koji će našim sugrađanima omogućiti bolju kvalitetu života – istaknuo je Nenad Mihalić.

Na skupštini su bili prisutni Predsjednik županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Anđelko Topolovec, saborska zastupnica Marija Puh, te vodstvo Stranke rada i solidarnosti Krapinsko-zagorske županije.

– Podružnica Oroslavje imat će punu podršku županijske organizacije. Na ovim izborima je vidljivo koliko je važno imati dobro organizirat teren, jer u onim jedinicama lokalne samouprave koje su se bolje organizirale, rezultati su znatno bolji – završio je Topolovec.

www.sjever.hr 03.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.