Now Reading:
KAKAV USPJEH: Čakovečki karatisti pokorili su svijet – vraćaju se kući sa zlatom i dvije bronce!
Full Article 1 minutes read

KAKAV USPJEH: Čakovečki karatisti pokorili su svijet – vraćaju se kući sa zlatom i dvije bronce!

Reprezentativci iz čakovečkog Karate kluba Globus na Svjetskoj karate ligi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, među čak 1196 natjecatelja iz 67 država uzeli su tri medalje! Novi je ovo uspjeh međimurskog i čakovečkog sporta čiji predstavnici na gotovo svakom natjecanju postižu vrhunske rezultate.

Zlatnom se medaljom okitila karatistica Leona Gulija iz čakovečkog kluba Globus koja je pomevši konkurenciju postala prvakinja svjetske lige u kategoriji juniorki -66 kg.

Još dvije medalje otišle su u ruke Ervina Šoltića i Tine Panića koji su odličnim borbama uzeli bronce, Ervin u kategoriji mlađih kadeta +55kg, a Tino u kategoriji mlađih kadeta -40kg.

Članovi čakovečkog Karate kluba Globus Nikola Topličanec i Paulina Magdalenić u svojim su kategorijama uzeli 5. mjesto, a Aida Trstenjak 7. Nastupili su i Laura i Sven Strahija, te Petar Slukić, koji su zaustavljeni u 2. kolu i nisu dobili priliku izboriti medalje.

Čestitke svim članovima kluba i treneru Dejanu Slukiću na svom je službenom Facebook profilu uputila i gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini.

-U klubu zaista možete biti ponosni na generaciju vrhunskih sportaša, mi itekako jesmo! – poručila je.

www.sjever.hr / FB Ljerka Cividini
03.03.2023.

Input your search keywords and press Enter.