Now Reading:
Prvog dana nove školske godine gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao osnovce
Full Article 2 minutes read

Prvog dana nove školske godine gradonačelnik Jakšić sa suradnicima obišao osnovce

koprivnica škola

Kao što to već sama tradicija nalaže, s prvim danom nove školske godine, koprivničke osnovce obišao je gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno sa svojim zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec te pročelnicima Anom Mlinarić i Darijom Jembrekom. Za 2457 učenika osigurane su besplatne bilježnice i radne bilježnice koje je financirao Grad Koprivnica, dok su 301-og prvašića na klupama dočekali i „Koprivnički kulturni vodič“ te majica „Veselo u školu“. Da bi roditeljima olakšali školovanje djece, iz gradskog proračuna izdvojeno je oko 900 tisuća kuna.

„Nakon današnjeg obilaska svih škola i kad pričamo o materijalnim uvjetima, moram naglasiti da smo na pola jednog ogromnog investicijskog ciklusa. Sve ono što radimo u obrazovnom sustavu i infrastrukturi je priprema za novu osnovnu školu na Podolicama sa pripadajućom dvoranom i pripreme za dvoranu kod OŠ „Đuro Ester“. Izuzetno sam sretan da sve ove projekte možemo iznijeti kroz proračun Grada Koprivnice“, izjavio je gradonačelnik Mišel Jakšić prilikom obilaska OŠ „Braća Radić“.

Sve škole su povodom prvog dana nove školske godine za roditelje, nastavnike, učenike i gradonačelnika sa suradnicima priredile kratki prigodni program dobrodošlice na kojima im se posebno i zahvalio gradonačelnik prilikom svakog obraćanja.

www.sjever.hr/koprivnica.hr 09.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.