Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Varaždinska regija

Počinju Lepoglavski dani u Lepoglavi – dođite i uživajte u vikendu ispunjen radionicama, koncertima i lunaparkom

Autor: Ema Rukav
Počinju Lepoglavski dani u Lepoglavi – dođite i uživajte u vikendu ispunjen radionicama, koncertima i lunaparkom

Od 12. do 14. srpnja u gradskom parku u Lepoglavi održavaju se Lepoglavski dani 2024. Posjetitelje očekuje bogat zabavni program prepun plesa, glazbe uz lunapark. Sadržaji su prilagođeni svim generacijama osiguravajući ugodan početak vikenda za sve.

Manifestacija započinje u petak u 21 sat gdje će ljubitelji filma moći uživati u kinu na otvorenom pod zvjezdanim nebom.

Subotnji program uključuje viteški kamp koji će oduševiti sve zaljubljenike u povijest i srednjovjekovne običaje. Također tko se želi okušati na 8. natjecanju u pripremi kotlovine savršeno je za ljubitelje mesa koji će moći uživati u ovom kulinarskom spektaklu, a dobro došli su i kušači. Nakon kreativnih radionica za odrasle, posjetitelje očekuje dvostruki koncert, prvo će nastupiti Trio Verse, a zatim Band Ljubavnici.

Nedjelja je rezervirana za sportske aktivnosti, uključujući sportske igre i biciklijadu. Djeca i oni koji žele isprobati svoje vještine u žongliranju mogu sudjelovati u cirkuskim radionicama. Na kraju dana, publiku će nasmijati stand-up komedija, a večer će zaključiti koncert Banda Mozzarta.

Više o programu pročitajte na plakatu ispod.

foto:arhiva

sjever.hr 12.07.2024.

Podijeli članak:

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?