Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Varaždinska regija

Radovi u Ivancu: počela izgradnja rotora, a slijedi i uređenje Ulice Ivana Gundulića te gradnja javne rasvjete

Autor: Martina Lončar Petrinjak
Radovi u Ivancu: počela izgradnja rotora, a slijedi i uređenje Ulice Ivana Gundulića te gradnja javne rasvjete

Trgovački centar Kaufland u ponedjeljak je u Ivancu počeo s izgradnjom rotora na državnoj cesti D35, i to na križanju s Ulicom Ivana Gundulića.

Zbog planiranih radova privremeno će biti zatvorena sjeverna prometna traka pa će se promet odvijati isključivo južnom prometnom trakom, u oba smjera.

Po završetku dijela radova na sjevernom dijelu rotora zatvorit će se promet južnom prometnom trakom, no tada će za promet biti otvoreni sjeverni dio rotora.

Zatvoreni će biti i izlaz na državnu cestu D35 iz Ulice Eugena Kumičića.

Suglasnost i dozvole za izvođenje radova investitor je ishodio od Hrvatskih cesta, u čijoj je nadležnosti obilaznica. Također, cjelokupni trošak radova pokriva Kaufland.

Planirano je da radovi na izgradnji rotora traju do kraja kolovoza, a u slučaju promjena u regulaciji prometa građani će biti pravovremeno informirani.

Također, paralelno s izvođenjem radova na izgradnji rotora, započet će i radovi na gradnji javne rasvjete u Ulici Ivana Gundulića te uređenje ulice, a radi se o investiciji Grada Ivanca.

– Podsjećamo da je zbog izvođenja radova na projektu Aglomeracije Ivanec zatvorena dionica Ulice Vladimira Nazora, od željezničke pruge do semafora – poručuju iz Grada Ivanca.

foto: ivanec.hr
sjever.hr/ivanec.hr
09.07.2024.

Podijeli članak:

Najnovije

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?