Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Varaždinska regija

Općina Sračinec potiče učenike i studente: Prijavite se za novčane nagrade

Autor: Marijana Sopek
Općina Sračinec potiče učenike i studente: Prijavite se za novčane nagrade

Općina Sračinec poziva sve studente i srednjoškolce s njenog područja, da se prijave za novčane nagrade ako su ostvarili zapažene akademske i natjecateljske uspjehe u akademskoj godini 2023./2024.

Obavijest studentima s područja Općine Sračinec 

Općina Sračinec poziva sve studente s tog područja koji studiraju na visokim učilištima, a dobitnici su rektorove ili dekanove nagrade, ili su sudjelovali na državnim i međunarodnim natjecanjima i ostvarili 1., 2. ili 3. mjesto u akademskoj godini 2023./2024., da se prijave u Jedinstveni upravni odjel Općine Sračinec radi ostvarivanja prava na novčanu nagradu. Prilikom prijave potrebno je dostaviti osobnu iskaznicu ili uvjerenje o prebivalištu te dokaz o dobivenoj nagradi ili postignućima na navedenim natjecanjima.

Prijave se vrše putem elektroničke pošte na adresu: pisarnica@sracinec.hr. Rok za prijavu je 31. srpnja 2024. godine (srijeda) do 12:00 sati.

Obavijest učenicima srednjih škola

Općina Sračinec nagradit će učenike srednjih škola s njenog područja koji su postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima u školskoj godini 2023./2024. Osigurana su sredstva za isplatu prigodnih novčanih nagrada učenicima koji su osvojili 1., 2. ili 3. mjesto. Za ostvarivanje prava na nagradu, učenici se trebaju prijaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Sračinec.

Prijave se vrše putem elektroničke pošte na adresu: pisarnica@sracinec.hr. Prilikom prijave potrebno je dostaviti osobnu iskaznicu ili uvjerenje o prebivalištu te dokaz o sudjelovanju i postignutim uspjesima na natjecanjima. Rok za prijavu je 31. srpnja 2024. godine (srijeda) do 12:00 sati.

sjever.hr/ izvor i foto: sracinec.hr
02.07.2024.

Podijeli članak:

Izdvojeno

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?