Now Reading:
Prevario ju muž lutak, spavao tri dana na kauču, pa mu oprostila
Full Article 2 minutes read

Prevario ju muž lutak, spavao tri dana na kauču, pa mu oprostila

Meirivone je još prije izjavila za medije da je to bila ‘ljubav na prvi pogled’, kada je upoznala Marcela. Tvrdi da je njihov svakodnevni život ‘isti’ kao i drugim obiteljima.

– Prevario me, ali sve mu je oprošteno. Ipak ga volim – rekla je Brazilka Meirivone Rocha Moraes (39) koja je već osvajala naslovnice zbog toga što je u vezi s krpenim lutkom Marcelom.

Brazilka tvrdi da imaju troje djece, također krpene lutke. Sina Marcelinha i blizanke Marcelu i Emiliu, prenosi 24 sata.

– Saznala sam za prevaru kada me je nazvala prijateljica i rekla mi da je vidjela Marcela kako ulazi u motel sa ženom. Morao je spavati na kauču tri dana – priznala je.

– Nije bilo lako, ali jako smo zaljubljeni. Ne ljutim se jer moj suprug vrijedi kao 10 muškaraca – rekla je Meirivone.

Meirivone još prije izjavila za medije da je to bila “ljubav na prvi pogled” kada je upoznala Marcela. Tvrdi da je njihov svakodnevni život “isti” kao i drugim obiteljima. U reality emisiji “La vida sin filtros” rekla je da je jedina razlika u njihovom životu i životu drugih ta što je Marcelo osoba s invaliditetom jer nema stopala, a djeca su osuđena na patuljasti rast.

Ova romantična priča započela je 2021. godine kada je zaljubljena Brazilka na radiju podijelila svoju priču, a s lutkom se vjenčala u prosincu iste godine i to pred više od 250 gostiju.

Par stalno putuje i odlazi na romantične večere, a Meirivone sve dokumentira na svom Instagram profilu na kojem ima na 154 tisuća pratitelja. Nedavno je tamo otkrila i da je Marcelo nedavno istetovirao imena njihove djece. Bili su i na putovanju u Španjolskoj, a Marcelo i djeca su putovali u koferu, piše Daily Star, a prenosi 24 sata.

Inače, stručni termin za pojavu kada ljudi koji imaju seksualnu privlačnost prema kipu, lutki ili nekom drugom sličnom predmetu naziva se agalmatofilija. Oni imaju fetiš na kipove ili lutke i uzbuđuje ih maštanje o seksu s tim predmetima, ili činjenica da oni oživljuju.

foto: screenshot 24 sata
sjever.hr/24sata.hr
24.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.