Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

Održano Županijsko vatrogasno natjecanje za seniore KZZ, nagrade najboljima uručio gradonačelnik Gregurović

Autor: Nikolina Pofuk Bajz
Održano Županijsko vatrogasno natjecanje za seniore KZZ, nagrade najboljima uručio gradonačelnik Gregurović

U subotu je Krapini, na nogometnom terenu NK Zagorec, u organizaciji Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije, održano 8. Županijsko vatrogasno natjecanje za seniore.

Okupile su se 23 ekipe. Od toga su u kategoriji žene "A" nastupile tri natjecateljske ekipe, pa je tako prvo mjesto pripalo ekipi DVD-a Bedekovčina, drugo DVD Veliko Trgovišće, a treće DVD Zlatar.

U kategoriji žene "B" su također nastupile tri ekipe, a pobjedu je odnijela ekipa DVD-a Bedekovčina, drugo DVD Zlatar, a treće DVD Zabok.

U kategoriji muški "A" natjecalo se sedam ekipa i prvo mjesto pripralo je ekipi DVD-a Tugonica-Podgrađe. Drugo mjesto osvojio je DVD Zlatar, a treće DVD Budinščina.

Najveća konkurencija bila je u kategoriji muški "B" gdje se natjecalo 9 ekipa, a pobjedu je odnije ekipa DVD-a Zlatar. Drugo mjesto pripalo je DVD-u Oroslavje, dok je treće mjesto osvojila ekipa DVD-a Špičkovina.

U kategoriji profesionalnih vatrogasnih postrojbi na natjecanju bila je samo jedna ekipa ZJVP, a kao
gošće na ovom natjecanju nastupila je ženska ekipa PGD Pristava pri Mestinju iz Slovenije.

Svim sudionicima natjecanja čestitke su uputili zapovjednik Marijan Lovrenčić, predsjednik VZ KZŽ Stjepan Skuliber, Zdravko Filipaj, kontrolor natjecanja ispred HVZ, predsjednik VZ Grada Krapine Vjekoslav Kranjčec, zapovjednik VZ Grada Krapine Daniel Pelin te saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Krapine, Zoran Gregurović.

Gradonačelnik Gregurović tim je povodom čestitao svim ekipama na postignutim rezultatima. Zahvalio je svim vatrogascima koji su uvijek prvi, neovisno o tome radi li se o požaru, potresu, poplavi ili nekoj drugoj elementarnoj nepogodi, a ovakva vatrogasna natjecanja važna su u očuvanju tradicije i promicanju vatrogasne struke.

sjever.hr

23.06.2024.

Podijeli članak:

Izdvojeno

/
/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?