Izbornik
Izbornik
Zatvori
Tražilica
Search
Zagorje

ROKO KNEZIĆ najbolji je igrač Hrvatske bowling lige - čestitao mu i župan Kolar

Autor: Marijana Sopek
ROKO KNEZIĆ najbolji je igrač Hrvatske bowling lige - čestitao mu i župan Kolar

Završena je Hrvatska bowling liga u sezoni 2023-2024, a naslov prvaka osvojili su igrači Bowling kluba Zagreb koji su regularni dio prvenstva završili na 2. mjestu iza BK Nomad iz Zagreba, ali su u doigravanju bili uspješniji sa 2-1. Roko Knezić je i drugu godinu zaredom najbolji igrač Hrvatske bowling lige s prosjekom od 218,13 čunjeva po igri.

Čestitke Roku Kneziću i njegovom bowling klubu BK Nomad iz Zagreba na osvojenom zlatu u završnici Hrvatske bowling lige uputio je i župan Željko Kolar.

-Svi mi u Krapinsko-zagorskoj županiji veselimo se Rokovim uspjesima i ponosimo osvojenim titulama. Uspjeh je sam po sebi kad dobiješ priliku predstavljati svoj klub na državnom prvenstvu, a kamoli kad se kući vraćaš kao državni prvak i najbolji igrač! Primi iskrene čestitke povodom najnovijih uspjeha - rekao je župan Željko Kolar.

Roka Knezića sada očekuju pripreme za nastup na jednom od najvećih bowling turnira ove godine u Europi, a koji će se održati sredinom srpnja u Munchenu gdje će nastupiti preko 200 igrača iz cijelog svijeta uključujući i profesionalne (PBA) igrače bowlinga.

tekst i foto: KZZ.hr

sjever.hr 17.06.2024.

Podijeli članak:

/
notification icon
Želite li primati najnovije vijesti sa Sjever.hr portala?